Catalyzator 2019

Catalyzator 2019

TorsdagPappOgPapir . . .

Juni 2019Posted by Catalyzator Thu, June 20, 2019 07:09:54

Dette døgnet startet med et voldsomt lyn og tordenvær med høljeregn omkring midnatt og i morgentimene fremsto verden som nyvasket og stille efter stormen mens temperaturen viste 15 grader.


BILDE: Hele 25 mm vann i måleren som ramlet ned i løpet av en drøy time i natt.Renovasjonsbilen tømte Papp og papir allerede klokka 9:00 i morges :D


VIKTIG !

I dag har jeg en anbefaling til min(e) leser(e) om å lese om Norun Haugen på nettsidene hos NRK og om den fantastiske jobben hun har gjort for å avdekke uholdbar situasjon i Norsk Landbruk.

Grusom dyreplaging , som også er fullstendig unødvendig , kun for å gi oss forbrukere billig kjøtt i matvaredisken FY SKAM NORGE ! og disse grisebøndene bør få smake sin egen medisin for dette er dyreplageri og utnyttelse av forsvarsløse dyr på det aller groveste.


Jeg anbefaler til boikott av svinekjøtt inntil næringen får orden på dette og sørger for at INGEN slike bønder får ha dyr på sine gårder igjen , disse bøndenes dyrehold bør umiddelbart stenges ned og de må sendes på omskoleringskurs til grønnsaksdyrking.

  • Comments(0)//vlogg2019.catalyzator.net/#post171
Next »