Catalyzator 2019

Catalyzator 2019

TorsdagMinuttForMinutt . . .

Mars 2019Posted by Catalyzator Thu, March 21, 2019 07:50:26

Sov hele natta ja , det er ikke for denne kroppen å holde seg våken ei hel natt uten at det får konsekvenser så jeg gav f . . .

Det var også litt skuffende og oppdage at NRK ikke sender alt på TV der kun selve klokkebyggingen vises gjennom disse 24 timene og alt det andre morsomme vises på nettsiden i NRKtv Hordaland og min datalinje på den berømte alt for lange gamle kobbertråden hit ut i skogen sliter veldig med sånt så da mister jeg liksom halve sendingen og det er superkjipt :(

Morgenen var allerede lysvåken men sola er gjemt bak skydekke i dag og det er 8 varmegrader allerede utenfor vindusglugga ved dagens første våknoppkaffekopp.

BILDE: Naboer i full gang med frokosten utenfor vindusglugga mi , mitt eget liveshow svikter aldri :D
TANKER . . .BILDE: Skjermfotografi fra NRK - Klokken MinuttForMinutt 2019

TEKST: Hele poenget i #Klokken #MinuttForMinutt er mennesker , samarbeid , opplevelser og en stor dose moro og aktivitet. Det er rett og slett et fantastisk fellesskapende konsept vi opplever samtidig :) #NRKtid

Neste tekst jeg fikk på "trykk": Husker du da vi fikk #Pausefiskene på #NRK og ikke bare ei klokke mellom programmene ? #SAKTEtv er litt slik , en ser noe levende i samtid med andre og alt mulig uforutsett kan skje samtidig som det er litt som å sitte i vinduskarmen å se samfunnet #MinuttForMinutt #NRKtid


Jeg elsker SAKTE-TV på NRK , Hurtigruta MinuttForMinutt og NRKsommer og alle slike produksjoner som jeg i utgangspunktet forbinder med Rune Møklebust og Thomas Hellum i NRK-Hordaland. Slike tv-sendinger gir hjemmemennesker fantastiske opplevelser en ellers bare kunne drømme om og lese om i bøker.

LES om ti år med SAKTE-TV : https://www.nrk.no/hordaland/xl/ti-ar-med-sakte-tv_-na-kommer-_klokken-minutt-for-minutt_-1.14456613

I fjor sommer var en slik produksjon hvor NRK hadde engasjert Lars Monsen til å ta med "hele" Norge på lange vandretur i naturen vår langs mer eller mindre kjente og ukjente stier , veier og fjell og breer. Denne turen hadde jeg gått å gledet meg til i nesten et helt år , trent og trent , fra jeg satt å smyglyttet på planene de hadde om en slik produksjon allerede da NRK-SommerToget i 2017 rullet gjennom bygda her jeg bor og inviterte meg med på en liten rundreise på den østfoldske toglinja og atter igjen oppleve hele NRK-kompaniet i full arbeidsmodus som igjen nesten var en reprise av den fantastiske båtturen med NRKsommerbåten dem gav meg sommeren 2015 da jeg fikk være med fra Moss til Oslo på reisens siste dag.

Jeg planla derefter hele vinteren og våren . . . men det ble ikke mulig å gjennomføre dessverre , så mange uker på tur med innleie av gressklipperhjelp og pass av pelsbefengte samboere og koordinering av alle reisene mellom stedene i Norge for å delta på samtlige turer var umulig å få til økonomisk og praktisk så jeg måtte nøye meg med å se det hele på tv-skjermen.

Å se slikt på tv er superfint og en får jo med seg enormt mye detaljer en kanskje glipper om en går å går å går i fotspora til noen foran seg hele tiden så jeg gikk kanskje ikke glipp av noe visuelt men jeg gikk glipp av treningen og frisk luft , atmosfæren og fellesskapet , smilene og klemmene og alle de fine øyeblikkene som kun kan oppleves direkte.

Neste sommer . . . nytt håp :)BILDE: Osp i solnedgang . . .  • Comments(0)//vlogg2019.catalyzator.net/#post80
Next »