Catalyzator 2018

Catalyzator 2018

Nummer trehundreogfemtitre . . .

Desember 2018Posted by Catalyzator Wed, December 19, 2018 06:21:45

Morgenstundsdrama i skogen med internettlinje som nektet å koble opp . . . i slike tilfeller føles 15 - 20 minutter som veldig mange halvtimer med krisetenking og ensomhetsfølelse.

Heldigvis ble det etter et par restarter endelig grønne lys på linja og jeg kunne entre cyberverdenen og oppdatere vloggdagboka mi . . . mens jeg holdt på med dette forsvant linja igjen og jeg vurderte å sende røksignaler til julenissen for å ønske meg en eller annen form for backupsystem til jul . . . foreksempel ICE ( www.ice.no ) tror jeg trenger det snart . . .

Litt for tidlig stå-opp-tid i dag og helt svarte natta utenfor vindusglugga med ca 1,5 plussgrad på temperaturmåleren da jeg endelig kunne sette meg ned med dagens første og ekstremt nødvendige våknoppkaffekopp.
I dag vil jeg dele en video med mine lesere , en ny og modifisert produksjon av en av mine favoritter :D

VIDEO: BETHLEHEMIAN RHAPSODY ( fra youtube.com ) :D  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Catalyzator Thu, December 20, 2018 09:39:11

Heisann i julestria MT smiley
Ja det er nok helt naturlig og dessverre ser en stadig vekk at det skrives artikler om ensomhet som brer seg i samfunnet. Jeg tror en stor del av den ensomheten er pga digitale medier som en blir avhengig av på sett og vis og det er nok ikke bare positivt med en slik utvikling selv om de såkalte sosiale medier absolutt er gode å ha når en bor litt utenfor allfarvei. Vi må streve litt ekstra for å holde kontakten med samfunnet uten digitale løsninger tror jeg og det kan være både sunt og nyttig :)

Posted by MT Thu, December 20, 2018 00:35:49

Finfin video:)
Og ja, vi vert litt einsame når kontakten vert brutt:)
Godantt