Catalyzator 2018

Catalyzator 2018

Nummer trehundreogsekstifem . . .

Desember 2018Posted by Catalyzator Mon, December 31, 2018 08:23:22

Fem centimeter snø i løpet av natten men smeltevær og 3,5 plussgrader og regndrypp på morgenen.

Årets siste dag virker som å bli en plaskdag . . .


BILDE: Årets siste dag er litt grå og i manko på dagslys og sikt . . .


En liten tur på posten i dag og siste matshopping før det nye året overtar.

BILDE: Fantastiske myke deilige strikkede votter fra twitterveninda Eli S. Brandal kom i posten i dag , julegave som varmer på langt mer enn en måte !
Ellers så har jeg brukt dagen til veldig lite igrunn . . . men jeg har vært rundt i hus og uthus og lest av el-målerne , joda det er installert sånne nye moderne målere som leser seg av helt selv men jeg ønsker å ha litt oversikt over hva som skjer selv også og siden disse strømselskapene ( Hafslund Strøm og Hafslund nett ) ikke har noen løsning for oss som ikke har mobiltelefon eller mobilsignal så må jeg jo lese av målerne selv akkurat som før og notere i boka for å vite hva som skjer.

Sånn er livet for oss mindretallsindivider i minoritetsverdenen i liksom-demokratiet Norge.

GODT NYTT ÅR . . . kanskje ?


OBS VIKTIG OBS VIKTIG OBS

Jeg har akkurat oppdaget at bloggsystemet jeg bruker her på nettsiden min ikke lenger er å finne i kontrollpanelet og jeg er derfor usikker på om det blir noen ny slik for 2019 . . .

jeg kommer tilbake med info når jeg vet mer men foreløpig kan det altså se ut til at 2018 ble det siste året med denne typen blogg :(TWITTER


Dersom . . . det viser seg at jeg ikke lenger kan få laget en ny årlig blogg her på nettsiden min håper jeg mine kjære trofaste følgere vil følge meg på https://twitter.com/CatalyzatorJIPPI !

En meil til ONECOM (webhotellet mitt) fiksa biffen og nå jobber jeg med saken og lager ny bloggdagbok for 2019

https://vlogg2019.catalyzator.net
Og for de som ønsker å få med seg tjuvstarten på 2019 som startet allerede i 2018 med det vanlige dagboksvlogget med numrering null så finnes den her-> http://vlogg2019.catalyzator.net/#post0

  • Comments(0)//vlogg2018.catalyzator.net/#post365