Catalyzator 2018

Catalyzator 2018

Nummer hundreogsekstifire . . .

Juni 2018Posted by Catalyzator Wed, June 13, 2018 07:08:45

Regndrypp OG solgløtt med 17 grader i hageskogsparken ved våknoppkaffetid i dag.


BILDE: Mer enn 4 mm regn har dryppet ned over hageskogsparken i løpet av natten.LIVET . . .

Livet uten mobilsignal har på mange vis laget litt vanskeligheter her ute i hageskogsparken med stadig økende frekvens men en fikser og ordner så ting fungerer med de midler en har.


I går dukket nyheten opp om at TELENOR nå legger ned fasttelefonnettet og dertilhørende også internettabonnement for oss utenfor allfarvei som er avhengig av kobberlinjenettet.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg faktisk får beholde linja mi til verdenssamfunnet og alt dette medfører men har nå innsett at det blir veldig mange ting jeg må si farvel til når Telenor legger ned hele sulamitten 2018 - 2019 som det står i Dagbladet.

( https://www.dagbladet.no/nyheter/telenor-kvitter-seg-med-fasttelefonen/69894338 )

Daglige oppdateringer av dagboka her på nettsiden bortfaller . . . en bærbar PC er dyrt og leting efter nett hos samfunnets mer befolkede områder er nok langt fra noe en klarer å få til så ofte og det samme gjelder sjekking av E-post og en kan vinke farvell til gode nettbutikker . . . der sparer en nok mye penger sånn egentlig . . .

Det verste blir Twitter . . . jeg mister der min daglige kontakt med alle de fantastiske menneskene jeg har blitt "kjent" med og det blir langt fra like koselig å sitte å drikke våknoppkaffekoppen når en ikke lenger har kjente og ukjente twittervenner å dele morgenen med.

Hvordan blir livet uten telefon og internett i garasjeheimen ?

Nettbank bortfaller og bankene er jo ikke lagt til rette lengre for mennesker og direkte kontakt og samme gjelder Offentlige etater som bortfaller da de nesten konsekvent har gått over til digitale løsninger.

Vel . . . tiden får vise hvordan det går men jeg antar det blir stille . . . mennesket har greid seg i all tid og tusenvis av år før digitale ting ble oppfunnet så jeg vil neppe lide noen nød men det føles diskriminerende og egoistisk av samfunnet og kaste oss "OFF-GRID" mennesker ut i intethet . . .

Det positive er at jeg ikke lenger kommer til å ha store utgifter hver måned på tlf og internettlinje og det kan jeg jo spare til noe viktigere i fremtiden :)

HER UNDER SEES KOPI AV TWITTERSAMTALE om tema i dag :

(en samtale som vil kunne bli umulig om Telenor stenger kobberlinja mi hit ut i skogen)BILDETEKST: Ufrivillig #OffGrid og en vet ikke engang når det skjer . . . 2018 ? 2019 ? hvor lenge får jeg ha kontakt med mine kjente og ukjente kjære twittervenner og samfunnet ? Det vet kun ene og alene @TelenorNorge ! Dagens dagbok: http://vlogg2018.catalyzator.net/#post164


BILDETEKST: 1/2 Hei! Her må vi komme med litt oppklaring og berolige deg  Det stemmer at vi de neste årene vil gjøre en modernisering av ulike teknologier, det betyr dog ikke at fasttelefonen blir fjernet helt eller at du skal stå uten nett.


2/2Vi kan forstå at overskriftene i avisen kan gjøre dere bekymret,men vit at med denne endringen vil dere få en mer pålitelig teknologi, og at fasttelefonen vil bestå i en mer moderne utgave.Finnes det ikke alternative teknologier i et område vil infrastrukturen på kobber bestå.


BILDETEKST: Takk :) Men jeg må innrømme at jeg tror det ikke før jeg ser det. Ryktene har jo svirret i flere år her jeg bor og blir stressa av slikt når en ikke får noen garantier. At dere baserer dere på alternative teknologier sier sitt , det betyr at jeg mister det som fungerer for meg.


Å sånn går dagene . . .


  • Comments(0)//vlogg2018.catalyzator.net/#post164