Catalyzator 2018

Catalyzator 2018

Nummer hundreogtjueseks . . .

Mai 2018Posted by Catalyzator Sun, May 06, 2018 07:35:04

Soloppgang og 12 grader over den stadig grønnere hageskogsparken som ble klippet etter alle kunstens ikkeregler i går.

BILDE: Tidlig og ofte vårklipping er nødvendig for å prøve å rette opp skadene fra sist høst da jeg ikke klarte å klippe hele vekstperioden ut. Håper det blir bedre i år og en vet jo at så lenge det er liv er det håp :)
Hagearbeidsdag . . .

Litt småflikking , tross alt ikke mye en greier med kragebein som skriker i smerte og nakke/skulder som verker men litt er faktisk mye mer enn ingenting så det går jo fremover :)

MEN . . . dere for se det for dere fordi det var ingen som kunne traktere kamera og altså jeg skulle bare . . .

Møkkete støvler fulle av sand og jord etter litt jord og sandspaing og jeg setter på hageslangen for å spyle av det verste før jeg tussler inn etter endt dag men hva skjer ?

JODA . . . halveishinker på ett og ett kvart bein og sikter inn høyre støvel under sålan og oppover skaftet og støvelen blir ren og fin igjen . . . hinker over på neste støvelben og sikter inn sålen , så langt ok men . . . sikter inn oppover skaftet og trer hageslangen med full vannsprut ned i støvelen og rekker liksom å tenke oversvømmelse før jeg får dratt slangen opp igjen og blir stående å gapskratte :D)))))

ÆRRE MULIG :D))))) Det skvulpa godt nedi raggsokken min da jeg gikk inn for å ta av meg støvel og si NOK ER N OK . . . for i dag :D)))

  • Comments(0)//vlogg2018.catalyzator.net/#post126