Catalyzator 2018

Catalyzator 2018

Nummer ti . . .

Januar 2018Posted by Catalyzator Wed, January 10, 2018 12:36:51

Gråblå himmel med antydning til solgløtt overskygget raskt av regnbyger . . . vekslende mellom 0 og 2 minusgrader i dag da undertegnede kravlet seg frem til vindusglugga med kaffekoppen.
Undertegnede har bodd ute i skogen her i sånn omtrentelig femti år pluss minus litt pendling og andre utflukter osv og oppdaget plutselig i dag for første gang på alle disse årene at signalet VIKTIG MELDING - LYTT PÅ RADIO faktisk kunne høres så tydelig og klart at det kunne brukes som vekkerklokke !

Fantastisk !

Her i skogen har det vært lyttet etter dette signalet både høyt og lavt , inne og ute men uten resultat i alle disse årene men nå har noen tydeligvis fått i gang en tåkelurtyfon som lyder over skogen og helt hjem . . .

Men . . . ? Lytt på radio ? . . . FM er jo stengt og det digitale DAB må letes efter og det fant undertegnede ikke i farta så den saken var det verre med . . .

Men signalet fra tyfonroperten til sivilforsvaret hørtes iallfall :D

Det er et tankekors . . . en har lyttet på radio i hele sitt liv men aldri hørt signalvarselet fra sivilforsvaret med tydelig eller klar sikkerhet og når det endelig gjøres tiltak slik at varselsignalet rekker hele veien hjem over skogen så hører en ikke radio lenger . . .

SÅ KOM DET EN BIL . . . eller et bilbud som det også kalles . . .

BILDE: Langveisfarende hilsen fra snille gode Jenny :D

Kommer sent kommer godt og egentlig masse mer morsomt og koselig å få en hilsen sånn litt ut på nyåret når verden liksom har stilnet og en sitter i egne mismodighetstanker med savn . . . TAKK JENNY du gjorde dagen min helt fantastisk vakker :DBILDE: Fullstendig på skakka bilde men den vakreste bukett jeg noen gang har fått :) OG den står i en nydelig glassvase som jeg kan fylle med allverdens blomster når våren kommer til skogen igjen om noen måneders tid :)  • Comments(2)//vlogg2018.catalyzator.net/#post10