Catalyzator 2018

Catalyzator 2018

Nummer hundreogtyve . . .

April 2018Posted by Catalyzator Mon, April 30, 2018 08:07:08
Lettskyet soloppgang og 6 grader til morgenens våknoppkaffe :)BILDE: Nordens papegøye ( Stillits ) ved frokoststolpen :)


BILDE: TAPT . . . OG FUNNET !

Da jeg kjørte første klipperunde med gressklipperen på Lørdag , dagen da jeg knuste kjellervinduet du vet , ca to timer uryddig klipping og etterpå frem og tilbake over gårdsplassen flere ganger for å plaste igjen det knuste vinduet , mistet jeg min trofaste lommekniv, en ekstra liten variant av arten som jeg fikk av min Mamma for noe sånt som ca tredve - femogtredve år siden og den har fulgt meg i tykt og tynt hele veien siden den gang og jeg er hjelpesløs uten den.

Jeg har lett og lett , gått og trasket , raket og stirret og lett i to døgn , også i morges , i håp om å finne den men måtte innse at nå hadde min kjære lommekniv forsvunnet for godt.


Etter å ha hentet posten og handlet mat i dag skulle jeg bare en liten tur ut i hagen å fikse litt småtteri før kveldens meldte regnvær og da møtte jeg to Linerler , vakre trippende lette de etter mat i den kortklippte plenen og jeg spurte de pent om de kunne hjelpe meg med å finne min savnede lommekniv . . .


Da jeg var ferdig i hagen og skulle krysse gårdsplassen for å sette en plante i potte ved vannuttaket ved stallen trippet den ene Linerla foran meg . . . å der . . . midt på gårdsplassen lå min lille søte knallrøde uunnværlige lommekniv !

Jeg har gått på kryss og tvers av den gårdsplassen ørten ganger siden jeg mistet lommekniven og det er umulig at den kan ha ligget der hele tiden !


Tro det eller ei men jeg tror Linerlene hjalp meg :D

  • Comments(0)//vlogg2018.catalyzator.net/#post120
Next »