Catalyzator 2016

Catalyzator 2016

Catalyzator beklager sin fraværendhet . . .

November 2016Posted by Catalyzator Tue, November 29, 2016 16:28:54

Det ble tydeligvis for mye i sommer, for den fysiske delen av kroppeloppen, og kollapsen ble langvarig. Er nå ENDELIG i gang med HydroKortison igjen og spratt opp i morges med overraskende sprek form :)

Etter å ha venta i over 3 måneder på den bestillte elektrikeren har nå også det ENDELIG blitt ordnet slik at jeg kan varme opp til normal temp innendørs igjen. Vurderte å mase men vet hvor irriterte sånne håndtverkere er så det torde jeg ikke men nå kan jeg pensjonere trippelinnendørslongs, innendørslue og innendørsvotter :)

I dag fikk jeg hengt opp en ny fuglepippforingsstasjon rett utenfor det eneste vinduet jeg har hvor jeg kan sitte å slappe av og se ut samtidig, den havnet litt høyt men jeg planlegger en fiks. Fuglepippene har tilåmed kveldslys fra utelampa :)

Zwart og undertegnede like ufokusert som vi pleier å være :)

Sånn ellers går mye av tiden til å "sitte i ro" og da blir det litt hekling :) Teppet jeg hekler på bildet er på heklenål nr 15 og ekstremt tykt :)

Åsså strikka jeg meg en NisseSamboer . . . *flirer* :D Kjekt å ha lissom . . .

Det er fremdeles grønt i skogen men nattefrosten begynner å sette sine spor og det er liten tvil om at vinteren tar grep nå.

HOLD UT FOLKENS . . . vi vet det kommer en ny vår :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


OPPDATERT 30.November


Nye fuglePippMatPlassen ved vinduskarmen er GODKJENT :)

  • Comments(5)//vlogg2016.catalyzator.net/#post25