Catalyzator 2016

Catalyzator 2016

Catalyzator nyter hagens avkastning . . .

August 2016Posted by Catalyzator Thu, August 04, 2016 21:20:40

Det er helt vannvittig så mye bær som modner i år !

Rips , blåbær, solbær, bringebær og stikkelsbær i enorme mengder og mer enn jeg noen gang har sett. Jeg spiser og koser meg hver eneste dag og det gjør både fugler, rådyr og harepuser også hehehe

Deilige solmodne stikkelsbær.

Frukt er det derimot lite av i år. Både morell, kirsebær, plommer, epler og pærer har visst tatt ferie i år og det kan nesten se ut som om trærne er litt skrantne. Får håpe de får en god vinterdvale og at neste år blir bedre igjen.

Huset er en trist affære . . . sist jeg skrev litt om dette var det fremdeles håp ( http://vlogg2016.catalyzator.net/#post18 ) men nå ser det dessverre ut til at jeg fulgte råd i "stridens hete" som bare gjorde den økonomiske biten vondt verre og huset forblir derfor ubeboelig på grunn av manglende penger til de siste utvendige reparasjoner og alle innvendige reparasjoner i lang og uviss fremtid. MEN . . . jeg gjør i alle fall det jeg kan for egen maskin for å sikre huset utvendig med de midler jeg har til rådighet og bedriver nå utvendig trutning av gammel kledning , altså jeg beiser :) Fargeskift tilbake til tilnærmet husets originale farge med noen endringer som lyst/hvitt inngangsparti og lys/hvit himling over verandaen gjør huset lysere og triveligere å ha som nabo i skogen :) Ja . . . nabo . . . jeg bor jo i garasjen og er derfor min egen nabo på-en-måte.

Ny himlingsfarge over verandaen under utvikling mens knokkler og ledd i hele kroppen protesterer mot vaklevorne arbeidsstillinger og manglende sikring men jobben blir i alle fall gjort sakte men sikkert :D


Vask før beising . . . ( Vaskinga ble for øvrig gjort med KraftVask og etterbehandlet med AntiSoppMiddel og må stå å tørke en tid eller to før beising )

Nærbilde av vaskinga . . . Utrolig nok fant jeg ingen skader på kledningen så selv om drømmen er å mer-isolere veggen mot nord er den i alle fall hel med unntak av en stor smule dårlige vinduer.

Vinduer ble skrapet og får ny hvit farge (og ørten lag vått-i-vått treverkstruttning)Inngangsparti blir lyst ( Scandinavian white ) mens de gamle rødbrune ytterveggene blir mørke brune . . . veldig mørke brune :) ( Scandinavian black & brown )Taket er nå nytt og superfint, nye pipebeslag og ikke en eneste liten lekasje kan gjennfinnes noen plass og det ser superstilig ut :)


Huset begynner å se veldig godt ut, velstellt og moderne :)

Huset i skogen med litt nytt og mye gammelt og litt koseligere for hver liten arbeidsøkt jeg klarer å legge inn i fremdriften mot drømmen om å bo i et ordentlig hus . . .

Men økonomisk stopper det nå og jeg må håpe på en diger lottogevinst eller at noen klarer å overtale Sinnasnekkern til å hjelpe meg ut av uføret jeg nå har skrudd meg grundig ned i dypet av.

For øvrig vil jeg i ydmykhet få minne om den allerede bloggede plankehaugen som skriker etter bistand for enten å bli en del av et slunkent vedlager eller rett å slett rydde og transporthjelp til nærmeste søppelfylling . . .

Ny sydvegg , med 4 nye vinduer og soveromsbalkong , gammel plankehaug og skrot . . . bare så synd at innsiden ikke er like i orden som utsiden . . . men så lenge det er liv er det håp . . .


Videre ønsker jeg alle en fenomenalt god høst :)

Nå er det på tide å levere en lottokupong før helgen :)

  • Comments(2)//vlogg2016.catalyzator.net/#post20