Catalyzator 2016

Catalyzator 2016

Catalyzator utfordrer knærne . . .

Januar 2016Posted by Catalyzator Sun, January 31, 2016 16:38:56

. . . og diverse andre unnskyldninger for dårlig fotografiarbeid i skogen.


Søndag morgen med full zoom ut fra vinduskarmen mot fuglepippstolpen . . .Søndag midtutpådagen mens knærne klager over uvøren belastning ble en rassert maurtue tatt nærmere i betraktning . . .Jordrottene har gravd ut drenering i nedkant av boligjordhaugen sin bak stallen . . .Nesten vårfornemmelser i det solen er i ferd med å klatre over skogen og titte innom på besøk ved midtpådagtid . . . Grønt er skjønt !


Zwartingen sitter klar i vinduskarmen og venter på fugletellingen . . .Noen timer senere, mens solen hadde rundet over tretoppene og varmet omgivelsene, overtas vaktposten av Gulingen . . .
Gulingen forsvant brått ut en tur og returnerte med fersk middag . . . ( Vånd/jordrotte)SkrikeNøtta i vanlig glupsk positur , mååååå bare få ned ei peanøtt til !
KjattreMeislene inspiserer vareutvalget . . .
SvarteMarte liker seg best når hu kan fylle massetassen på bakkenivå . . .


Og sånn var fuglepipptellehelgen her i skogen i Rygge.
Det ble også observert en strålende blå himmel mens undertegnede nøt frisk luft i 4 varmegrader mens en lokkende følelse av vår snek seg rundt i det grønne gresset selv om det nok ikke varer, datoen sier at det ennå er noen måneder igjen av den kalde årstiden.

Og knærne ? . . . joda, de verker om kapp med føttene, skuldrene, ryggen og andre kroppsdeler men det er overlevbart når en alikevel har hatt en deilig utendørsdag :)

  • Comments(0)//vlogg2016.catalyzator.net/#post5
Next »