Catalyzator 2015

Catalyzator 2015

En ukjent . . .

. . . er en venn du ikke har møtt ennå.

Catalyzator oppdaterer vloggen . . .

DESEMBER 2015Posted by Catalyzator Thu, December 31, 2015 19:25:35

Ett år er brukt opp og et nytt skal nå åpnes med blanke ark.

Som tradisjonen er åpnes det derfor en ny vlogg med årets nye adresse og for den som ikke er rebusmester legger jeg ny link her: http://vlogg2016.catalyzator.net og det nye året vil snart, om noen timer eller der omkring, invies på den nye vloggen.

2015 har vært et slitsomt år, kroppen har sviktet igjen, men humøret har alikevel vært upåklagelig og det skyldes nok i stor grad disse to fantastiske karene fra NRK-Hordaland : Thomas Hellum og Rune Møklebust

som gav meg den fantastiske gaven å få tilbringe en hel dag på MS-Sjøkurs / #NRKsommer #Sommerbåten hvor jeg fikk treffe mange av mine favorittprogramledere , cameracrew , redigerere og båtmannskap som bidrar til å lage dette fantastiske tv-programmet som gjør dagene mine betydelig mer innholdsrike.

Det var også en fantastisk opplevelse å få overvære sommerens avslutningsprogram av Sommeråpnet og føle sendingen på pulsen hele veien "hjem" .

Nå gjenstår det bare å takke for alt i 2015 og ønske det nye året velkomment.

GODT NYTT ÅR til alle, kjente og ukjente, måtte vi alle få et fantastisk godt 2016.

2016 finner du her: http://vlogg2016.catalyzator.net  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Catalyzator Fri, January 01, 2016 12:40:23

Heisann Cathrine
Godt nyttår ønskes til deg også :)


Posted by Cathrine / SerendipityCat Fri, January 01, 2016 06:33:57

Godt nytt år!!

Posted by Catalyzator Thu, December 31, 2015 22:06:23

Hei Nina !
Så koselig at du la igjen en kommentar i kveld, husker godt deg også og tenger ofte på alle som vandret rundt i vg's bloggkorridorer men er dessverre ikke så flink til å holde kontakten. I kveld har det snødd litt og naturen har fått en tynn liten hvit brudedyne før det nye året åpner. GODT NYTT ÅR til deg også !


Posted by Nina Aarhus Smeby Thu, December 31, 2015 20:22:30

Hei, gode dame

Det er en stund siden sist. Jeg var aktiv på VG blogg som SissyFoss og det er nok mer en "en stund siden". Da jeg ofte tenker på deg ute i skogen med deg selv, naturen og pusene dine så er det på tide å skrive til deg. Jeg ønsker deg godt nyttår og et fint år og måtte 2016 bli et fint år for en god dame.

Masse hilsen

Nina