Catalyzator 2012

Catalyzator 2012

Catalyzator nærmer seg innspurten ...

Desember 2012Posted by Catalyzator Sat, December 22, 2012 12:01:27

22. Desember / 22. Advent
Catalyzator nærmer seg innspurten ...

Dagene har blåst avgårde og innspurten er nå rett i fleisen på en stakkar som hverken har børi ved eller vaska golv , ikke bindi fugglebænd og ei heller pønta tre ... men kvelden som nærmer seg er nok like verdig selv om hybelkaniner og vasketøyskurven(e) får fred ei uke til ...

Det er noe med dagene i Desember som overskygger alle mangler en måtte ha både i og utenpå seg selv og sitt lune rede, hva betyr vel julepynten som ikke har vært luftet på mangfoldige år mot den sannhet som budskapet egentlig inneholder ? Rettferd , Likeverd , Barmhjertighet og Hjertevarme for det som vi selv kanske hverken ser eller forstår innenfor daglilivets stress , mas og egoisme ! ? !

- - -

DANIEL kapittel 12 vers 3:
De kloke skal skinne som den strålende himmelhvelvingen; og de som har ført de mange til rettferd, skal skinne som stjernene til evig tid.

- - -

Husk å ta dere en pause i mellom slagene så dere ikke flater ut i sykdom og slitenhet når det er overstått , det er ennå noen dager igjen før hvilen ligger som den største gaven foran oss alle.

Fortsatt God Advent :)

  • Comments(1)//vlogg2012.catalyzator.net/#post51