Catalyzator 2012

Catalyzator 2012

Catalyzator biter tenna sammen ...

Desember 2012Posted by Catalyzator Thu, December 20, 2012 07:47:16

20. Desember / 20. Advent
Catalyzator biter tenna sammen ...

Catalyzator har hatt metallsmak i munn i mer enn tretti år ... det har til tider vært så plagsomt at tannleger har blitt spurt om råd utallige ganger uten å få annet enn "Det går over" til svar. Men nå endelig kan jeg bekrefte at mitt siste bytte av tannlege var lykken for meg fordi hun tok dette alvorlig og på EN , TO , TRE så sannerte vi alle fire - fem amalgamplombene og reparerte to andre hvite plomber som var litt dårlige i samme slengen og en tann som hadde sprukket osv ... og for første gang på så lenge jeg kan huske så har jeg ikke metallsmak i munnen !

ENDELIG amalgamfri !

Dette med å få bort amalgamplombene har vært et ønske i mange mange mange år men ikke greid å gjennomføre det i praksis før nå. I og med at behandlingregime jeg har fulgt hos "superlegene" på LHK / SMS for hele kroppen og alle dens krimskramsproblemer har bidratt til å bedre mange av de plagsomme symptomene men desverre med stadig tilbakefall så vil jeg prøve å eliminere de mulige symptomtriggerne som kan elemineres og amalgam er kanske en slik trigger ...
Det jeg kan si nå i dag, min første dag med amalgamfrie tenner, er at jeg har ikke metallsmak i munnen og bare det er faktisk en utrolig god følelse fordi den smaken har plaget meg så lenge jeg kan huske !

Vel... når det gjelder symptombedring i kroppen tar sikkert det lang tid hvis det i det hele tatt er en sammenheng men deilig og være på den rette siden av ventetiden iallfall.

Dette ble årets julegave , litt på forskudd , til meg selv :D


GOD ADVENT og God Jul fra Nissen på Tannlegekontoret !

- - -

Dagens lille BibelSitat:
1. JohannesBrev kapittel 2 vers 7 - 11


7 Mine kjære! Det er ikke et nytt bud jeg skriver til dere, men et gammelt bud som dere har hatt fra begynnelsen av. Dette gamle budet er det ordet dere har hørt.
8 Likevel er det et nytt bud jeg skriver om, et bud som er sant i ham og i dere. For mørket viker, og det sanne lys skinner allerede.
9 Den som sier han er i lyset, men hater sin bror, er ennå i mørket.
10 Den som elsker sin bror, blir i lyset og fører ikke noen til fall.
11 Men den som hater sin bror, er i mørket og vandrer i mørket. Han vet ikke hvor han går, for mørket har blindet øynene hans.

- - -

Og fortsatt God og Fredelig Advent til dere alle :)

  • Comments(3)//vlogg2012.catalyzator.net/#post49