Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator entrer juletiden med hilsener ...

Desember 2010Posted by Catalyzator Thu, December 23, 2010 01:45:43

23. Desember...
Catalyzator entrer juletiden ...

Nå er det tid for å ønske alle en vakker og fredfull jul :) og jeg vil samtidig gi en ekstra takk for alle hilsner som har blitt meg til del fra dere alle midt oppi julestria deres :) Her i Garasjen langt inn i HuttiHeitaSkauen er det på sett og vis også jula som råder nå med det ene koselige juleprogrammet på tv etter det andre og stemningen i garasjen stiger i takt med både nrk-tv og diverse postsendinger mottatt fra omtenksomme og trofaste blogg og nettvenner. Litt "ekstrahjelp" ble sendt meg fra nordlysets områder og det gir både god mat, varme og glad stemning i vintermørkets slit nå som atpåtil gradestokken jamrer med rundt 20 minuser om dagen. Om ikke årets dager har vært av det gode slaget så er i allfall juletidens gleder sikret også her i garasjen :)

JulePostKort fra Bjørn: via postens ombærende leveranser var det en avsender uten tillegget av internettnavn i avsendersignaturen men som jeg alikevel synes å trekke likhet med skriften og navnsignaturen på et postsendt julekortbrev fra i fjor så jeg tar meg den frihet å annta at det er fra deg kjære Btidag og takker så himmelskt hjertelig for at du husker på oss skogsboere Klem og GodJulHilsen tilbake til deg og neste år så påfører du kanske også avsender så jeg kan få sendt en postal hilsen tilbake :) GOD JUL og KLEM :)

-------------------------

JulePostKort fra Rosa: Rosa snille søte :) vi trekker lasset sammen i vårt helseslit selv om vi bor langt fra hverandre, og som desverre hindrer den berømte kaffekoppen vi så gjerne skulle sittet å hatt en godprat over en gang iblandt, men dine stadige innomtitter i bloggen med kommentarer som du legger igjen er så koselige og verdifulle at du burde fått en helt egen spesialhilsen med julegleder hver dag i hele desember :) Jeg har desverre fullstendig rotet bort nettadressen til hjemmesiden du hadde men vet at du titter innom og finner hilsenen din her. Den berømte feiladressen fungerte i år også og kortet kom frem hit det skulle men avsenderen glimrer med fravær av sin egen adresse så du mottar ikke noe postsendt kort tilbake hehehe :) GOD JUL og KLEM :)

--------------------------

JulePostKort fra ei fraflyttet veninde: I fjor, som mange tidligere år, fikk jeg både besøk og hilsen og juleklem fra Kristine som trofast har holdt kontakten uansett hvor i verden hun har befunnet seg. Men... i år får jeg juleklemmer fra en hel familie :D Jeg vil derfor benytte denne kommentaren til julehilsenen fra Kristine. voffsen, gubben og avleggeren til å ønske henne all mulig til lykke med en sprell levende og vakker (dønn lik mora si) og helt fersk ny verdensborgerjente som garantert kommer til å vokse opp å bli en irriterende tenåring om noen år... hehehe GOD JUL og KLEM til hele familien !

--------------------------

OG... så kom det et blomsterbud:

------------------------------------


Og til alle som her ikke er nevnt vil jeg bare si: DERE ER IKKE GLEMT :) GOD JUL og GOD KLEM til alle ønskes fra Catalyzator, Gularsj og Zwart :) ...


  • Comments(6)

Posted by Catalyzator Fri, December 24, 2010 12:45:25

MT , Villbåstingen , LilleYam , Eremitten og LeneSim smiley
Tusen takk for koselige hilsener og klemmer og gode tanker :) Det er "bare 15 minuser i skogen idag og sola skinner på tretoppene utenfor glugga her :) Ønsker dere en vakker og fredfull juletid og sender en neve med gode klemmer gjennom cyberhimmelen :)

Posted by MT Fri, December 24, 2010 10:34:57

Kjære Catlyzator :)

Vil få ynskje deg ei fredfull og god jule,-og nyårshelg.Takk for fine stunder her inne på din blogg. Du er flott dame på mange måtar,kjenner på meg at det hadde vore fint å trefft deg eingong :)

No skal eg på grava til far min,tenne lys.Tenkjer det hadde vore fint om han hadde fått sett mine små søner som no har blitt vaksne,flotte menn.Og han hadde blitt så rørt over mine små barnebarn.

Høgtida byr på ulike kjensler for mange.

Sterk klem frå Marie

Posted by Villbåstingen Fri, December 24, 2010 10:10:35

Hei Cata;)

Innom med en juleklem sånn i siste liten, ønsker deg en god jul i skauen ;)

Posted by Lilleyam Fri, December 24, 2010 01:27:17

God Jul Cata :)

Posted by eremitten Thu, December 23, 2010 16:23:59

Hallo cata! Så mange hyggelige julehilsner du har fått. Jeg slenger meg med på og ønsker deg god jul i skogen! Håper du kan feire sammes med nabo'n. jeg feirer sammens med mor, bror og en nevø. Nå skal jeg snart stenge og låse her og dra over til modern og drikke gløgg. Masse juleklemmer fra Eremitten

Posted by Lene Simonsen Thu, December 23, 2010 14:38:48

God jul til deg og den svarte og den gule Cata! Klem fra sørlandet :)
http://lenesim7702.vgb.no/