Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator registrerer kalde endringer ...

Desember 2010Posted by Catalyzator Tue, December 07, 2010 02:06:17

Natt til 7. Desember...
Catalyzator registrerer endringer...

Det sitter en Gul en å myser ut av vinduet men viser lite tegn på å ville gå ut og ved nærmere kontroll av tempmåler'n så viste det seg at det var 17 minuser ute så det var kanske forståelig...

Den Gule har andre ting å foreta seg mye heller enn å svirre rundt utendørs å få frostrim i barten...

Gradene endret seg litt, bare 7 minuser, og masse hvitt dalte ned der ute og la seg som et teppe over den frossne og fargeløse dvaleventende naturen...

Litt senere utpå kvelden ble det observert at kommunen hadde skremt ut en slik brøytefjoms på bygda som kom brakende gjennom skogen og inn på tunet, der lagde han snuplass ned mot "Nabo'ns" fraflyttede hus ( ikno snuplassbrøyting hit til garasjen nei, vi skal da ikke ha noe av at noen som bor her får brøytehjelp av kommunens utskremte må vite, men en blindvei må jo ha snuplass så det er jo heldig for kommunen at det står et ubebodd hus utti skauen her da... ) og lyste opp på veien ut igjen slik at garasjens overvåkningskamera fikk noen snappshåtts...

En kan nesten lure på om kommunens brøytefjoms lider av forfølgelsestanker... han hadde minst like mye lys bakover på traktor'n som framover... men nok om det...

Dett var dett av nytt fra Garasjen i skogen for denne gang :) det ryktes om at det nå er advent og at vi nærmer oss jul men det plager igrunn ikke noen av skogsboerne i det hele tatt, her går dagene i helt vanlig og rolig tempo og nå er det nybrøytet og åpen vei utenfor her også så da er det vel ikke noe vi kan klage på i denne omgang. Ha en vakker advent folkens :)

  • Comments(4)

Posted by Catalyzator Fri, December 10, 2010 17:33:36

GodAften MT smiley
Sånne brøtemenner gjør jo bare jobben sin vet du men litt dumt at det er sånn ja, jeg har jo utallige assistentimer tilgode fra kommunen hver uke som de kunne brukt av men de dekker seg bak at det er ulike kontorer og budsjetter. Her er det jul på tv'n og pc'n så det blir litt stemning her også :) God adventsklem til deg :)

Posted by MT Thu, December 09, 2010 22:25:45

Heisann Catalyzator :)

Nett kome inn etter snømåking opp og ned i mente.Hadde ei laaaang økt tidlegare i dag også. jaja,thats life,also.

Kosleg å sjå innom deg att.Ser ut for at katten nyt livet :)

Synest det er skammelig eg,at brøytemannen ikkje kan lage snuplass/måke,slik at det kan kome deg til god nytte.Dei er vel så redde for at det skal ryktast,og at fleire vil ha det samme.Usj.

Advent ja,litt forberdelesar gjer eg til jul,men det går litt tregt fram.Stearinlys og adventsstakar er på plass,Kjøpte nokre julekaker på julemesse,trur eg kanskje skal lage eit par sortar sjølv.Er så lite eg et av slikt,borna likeså.

Vi skulla budd nærme,så kunne vi tatt ein prat mens snøen lava ned og livet gjekk sin vante gang :)

Ynskjer deg ei god natt og gode adventsdagar,-så kjem eg innom att.

marieklem

Posted by Catalyzator Wed, December 08, 2010 18:14:39

Hei Rosa smiley
Ja nå er det vinterhvitt her :) tempen er nå på 9 minuser og snøkrystallene glitrer utenfor garasjen ikveld :) God adventsklem til deg også :)

Posted by Rosa Tue, December 07, 2010 22:44:40

Full vinter hos deg:o) Koselig, iallefall når du får brøytet. Her er det fryktelig smått med snø, men mye frost..:/ Lite flink å titte innom blogger nå, var koselig å titte innom deg, ha det fint -klem:o)