Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator observerer litt igjen ...

November 2010Posted by Catalyzator Mon, November 29, 2010 22:37:30

29. November ...
Catalyzator observerer litt igjen ...

Catalyzator har igrunn ikke så mye å fortelle annet enn at det gjøres visse observasjoner både inni og utenfor garasjen. På utsiden har det nå blitt vinter, veldig vinter, gradestokken viser minus 14,7 mens dette skrives og det ligger kun ett tynt 5-10 centimeters snølag som beskyttelse mot telen så detta ser ikke bra ut for ett håp om tidlig vår neste år.

Ved nærmere ettersyn kan man også se at bildet her avslører at det ikke ble foretatt noen vindusvask før denne vinteren heller... men kanske til våren ? ... et eller annet år hehehe :)

Den Gule syns liksom at det nå er på tide med inneaktiviteter, aktiviteter kan jo være så mangt, og en av hans favoritter er naturprogram på tv'n ...

Han er også flink med å hjelpe til i hjemmet å sjekker her at matmora har dossert pilletrilleboksen sin korrekt med riktig antall remedier i riktige doser for hele neste uke...

Noen ganger leker vi gjemsel og da blir han nesten helt usynlig...

VelVel... det var det jeg klarte å klimpre ned på tastaturet for denne gang... vi er nå inni adventstiden, første søndag i advent var faktisk i går, og jeg benytter derfor anledningen til å ønske alle som titter innom en vakker og fin adventstid nå frem til jul :)

  • Comments(4)

Posted by Catalyzator Tue, December 07, 2010 00:35:43

Heisann Carpe50 smiley
Tja... advent merkes ikke så mye her ute i skogen :) litt på tv kanske hehehe men ellers så rusler jo dagene som vanlig her. 15 minugrader ikveld og det ligger ca 30cm snø og lyser opp i skogsnatten :) Ønsker om en vakker og fin adventstid til deg også og håpet om at neste år blir bedre tar vi jo med oss dette året også :)

Posted by carpe50 Mon, December 06, 2010 22:49:47

God adventstid til deg og dine, Cata! Håper at denne jula blir en god en, og at neste år blir et år med masse positive endringer! :)

Posted by Catalyzator Thu, December 02, 2010 00:04:40

GodKveld Kawanor smiley
Jepp :) En gul'ing er godt selskap og gjør godt for humøret :)

Posted by Kawanor Thu, December 02, 2010 00:00:35

Alle burde ha noe Gult,,,,som er Gull,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,