Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator og privatsjåføren ...

Oktober 2010Posted by Catalyzator Thu, October 28, 2010 14:42:23

27. Oktober...
Catalyzator på tur ut i verden ...

Når en er utstyrt med en dedikert "privatsjåfør" for anledningen kan en uoverkommelig strevsom dag rett å slett huskes som en god opplevelse når en summerer i ettertid...

Dagen startet egentlig lenge før Catalyzator hadde våknet i alle kroppsdelene på-en-måte og første del av transportetappen føltes mest som psycofysisk terror...

"Privatsjåføren" hadde null feilmargin og Catalyzator ble avlevert i god tid til både SuperDoktorTime og perforering med remedietapping for utsending og analysering i det store ytland på andre siden av atlanteren...

Etter at det medisinske ærend var unnagjort gikk turen videre og "Privatsjåføren" svingte innom en Statoil for bunkring av drivstoff og Catalyzator ble servert en diiiiiiger og aldeles smakelig lunsj :)

Neste stoppested var midt inni hovedstaden hvor Catalyzator har et juridisk bekjentskap fra sitt tidligere liv og som nå kommer til nytte i forbindelse med den tidligere omtalte husbyggedrømmen som har gått totalt i grøfta. Enkelte saker bør man rett å slett overlate til fagfolk og denne saken er nettopp av en slik karrakter at Catalyzator trenger profesjonell bistand for å få orden på livet sitt igjen.

Turen hjemover, efter å ha opplevd både medisinske råd og juridisk veiledning, føltes godt og en vet jo at lyset der fremme i tunellen kan virke smått men det kommer nærmere :)

"Privatsjåføren" hjalp også Catalyzator med å plukke med litt overlevelsesproviant for de nærmeste dagene da en jo vet at en slik utflukt krever litt ekstra planlegging for å greie seg i dagene derpå når en er en sånn eremittboer langt uti huttiheitaskauen...

Dagen ble avsluttet i garasjens lune hjem med et nyyyyyyydelig elgkjøttdeigmåltid som "Privatsjåføren" laget til før han også skjemte bort Catalyzator med nystekte vaffler til kveldsmat og Catalyzator var meeeeeeeget fornøyd :)

Jepp... sånne dager er jo egentlig det en drømmer om, dager en selv ikke fungerer til å fikse men noen tar kontrollen over problemene og ordner det som må til for å få det hele overstått og attpåtil legger til noen bortskjemmingsfaktorer både underveis og i kveldstimene etterpå. God varm klem til "Privatsjåføren" :)

  • Comments(7)

Posted by Catalyzator Wed, November 03, 2010 11:24:50

Heiiiisann LilleYam smiley
Takk for kommentaren og kjempeklem til deg :)

Posted by Lilleyam Tue, November 02, 2010 21:37:07

Så godt å høre at det i alle fall er et lite lys i tunnellen din :)

Privatsjåfør og greier... krysser fingrene for at ting ordner seg for deg nå :)

Klem

Posted by Catalyzator Sun, October 31, 2010 13:53:23

HeiHei MT og ROSA smiley
Tusen takk for kjempekoselige kommentarer, dere er begge to som gullegg i kommentarfeltet mitt :) God søndagsklem til dere begge og håper dere har fine dager. Her skinner sola idag og jeg har klart å støvsuge litt (også kalt: Utøvet litt hybelkaninjakt hehehe :)

Posted by Rosa Sun, October 31, 2010 02:40:06

Du fortjener virkelig å ha det godt! Bare nyt det og kos deg så mye du kan:o) Klem og god helg:o)

Posted by MT Sat, October 30, 2010 16:27:20

:)

God helg til deg Catalyzator

Marieklem

Posted by Catalyzator Fri, October 29, 2010 23:52:06

Heisann Eremitten smiley
Jeg må nok innrømme at jeg på ingen måte er vant med å bli så bortskjemt men når det streifer innom en slik potensiell utnyttbar "privatsjåfør" så må en jo smi mens jernet er varmt hehehe og det var utrolig effektivt og en meget god opplevelse :D Vi får håpe at det dukker opp noen hjelpende hender hos deg også med tid og stund. Men du, det stuevindu med sofa innenfor misunner jeg deg litt :) her har jeg ei smal glugge over skrivebordet mens ellers må jeg ut i vinterkulda for å se verdenen utenfor :) God klem til deg og håper du får en fin helg :)

Posted by eremitten Fri, October 29, 2010 20:33:54

Nå ble jeg fryktlig nysgjerrig du... Hvem er denne privatsjåføren din? Du er heldig som har slike hjelpere som stikker innom deg avogtil og hjelper til. Jeg må gjøre det meste selv, inkludert å lage maten min selv. Men jeg skal vel bare være glad jeg har krefter til å gjøre det. Dog skal det sies at det alltid er mye som skulle ha vært gjordt, mens jeg ligger på sofaen og ser ut vinduet.