Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator ser det hvite i øynene ...

September 2010Posted by Catalyzator Wed, September 29, 2010 09:08:10

29, September...
Catalyzator ser det hvite i øynene ...

Frosten kom inatt...

Første frostnatt i garasjeskogen i år kan altså noteres til 29.September og det er vel sånn omtrent innenfor normalen men alikevel ikke spesiellt velkomment for å si det sånn...

Catalyzator er ikke av den raskeste modellen sånn innenfor tidlige morgentimer så disse bildene ble knipset i halvsvime med kameraet ut av vinduskarmen uten hverken gangsyn eller VåknOppKaffe innabords...

Gode råd kommer gjerne fra dine nærmeste om du lytter og Den Gule Bergenseren har helt rett... kryp inn i hula og bli der til det lysner med varme igjen neste vår... *sukk*

En liten foreløpig helseoppdatering også... Har foreløpig ikke kommet til en ordning for å få reist inn til LHK for å ta nye prøver nå i høst men det har alikevel skjedd en litt overraskende utvikling som jeg kanske er litt "redd" for å "skryte" for mye av... men altså... jeg har i sommer blitt dårligere og dårligere og ennå dårligere og hele våren og sommeren har liksom "kokt" bort i å innse at kroppen bare ser ut til å ha en retningssans når det gjelder helseutviklingen.

Ved siste DiagnosTech-prøver ble det oppdaget at jeg hadde utviklet Candidainfeksjon men dette mente alikevel Dr.Ingrid på LHK at ikke var årsaken til den stadig forverrende sykdomsutviklingen jeg beskrev fordi jeg tidligere ikke hadde hatt slik Candida på prøvene og hun trodde den kun var pga antibiotikakurene og ville kanske rette seg selv. Men jeg overtalte henne til å sette igang mottiltak med en gang og hun foreskrev resept på Caprystatin (samtidig som jeg også bestillte Olivenbladekstrakt fra internett)

Nå har jeg brukt Caprystatin i fire - fem døgn og VIPS så virker det plutselig som om kroppen lystrer litt igjen ? ! ? ! Kan det være mulig ? at denne vår og sommeren ble ødelagt av Candidainfeksjonen ? En svak kropp tåler jo svært lite og kanske denne Candidaen rett og slett ble for mye for kroppen...

Vel...
Nå vet jeg jo ikke sikkert at det er en varig possitiv lysning i kroppen da det jo bruker å være dager iblandt hvor jeg "tror på bedring" og noen dager senere går det nedover igjen men jeg vil gjerne dele gledesfølelsen med dere som følger bloggen min her ute i cyber uansett :)

Det underlige er at mens kroppen nå virker lystrende igjen så har jeg fått stor økning av smerter og sliter ekstremt med å sitte å skrive dette fordi alle ledd, spesiellt skuldrene og hoftene, er så smertefulle at det kjennes ut som om noen prøver å rive av meg kroppsdeler og jeg har litt økt mavetrøbbel/diaree og andre diffuse huffsefysne symptomer men underlig nok føler jeg alikevel at det er en possitiv endring i kroppen.

Dagens lille helseoppdatering avsluttes med en varm klem til dere alle og for videre possitiv fremgang for oss alle som sliter med å ikke bli tatt på alvor av det offentlige helse(u)vesenet !

  • Comments(7)

Posted by Rosa Wed, October 06, 2010 01:29:31

Måtte det gå oppover og fremover! God klem:o)

Posted by Catalyzator Sun, October 03, 2010 16:21:21

HeiHei MT smiley
Nydelig høstfarger her men desverre regn idag... Kaffekoppen er god å ha og aviser har jeg heldigvis også via internett :) God søndagsKLEM på deg :)

Hei igjen Sandri smiley
Ikno bygging nei... litt slitsomt å få ryddet opp i brutte avtaler og masse tull som desverre har utviklet seg dette året men forhåpentligvis kan jeg legge nye planer igjen neste år, er det liv er det vel håp også :) KLEMMER masse tilbake :)

Posted by MT Sat, October 02, 2010 10:28:28

Hei i dagen Catalyzator:)

Det er vakkert når naturen er rimfrosen,men uff,det bær bod om vinter.Er ikkje spesielt gla i snøslaps og mykje snømåking.Vi får håpe på ein akkurat passe dose.

Pusen din ser ut for å ha det heilt fortreffeleg der han ligg,nydelig :)

Eg fylgte soloppgangen her i dag,med eit nydelig lys over haustklare fjell.No er det meir overskya,men ein fin dag.

Eg sit med kaffe,aviser og ei lita jakke som må strikkast ferdig før veslebarnet veks ut av heile jakka.

Heiar på deg og sender styrketankar og styrkeklemmar din veg med ynskje om ei god helg

Posted by Sandri Fri, October 01, 2010 15:45:03

Ååååååååååååå så koselig å se du er i "farta" Cata!!!! KLEM!! Det tar tid å snu disse kroppene våre ettrer mange år med ubalanser, men det ser ut somn du er på rett vei! Jeg ønsker det for deg. Min erfaring er at ting tar tid, jatta, men det går sakte fremover. Noen sedvanlige nedturer og dårligere perioder, så snur det. Du ser ut til å få i deg masse, masse BRA! Fint det for lille kroppersen - de trenger å bli behandlet ytterst pent da :)

Jeg slutta med gluten og melk i nesten 1 år og merka stor forskjell, og spiser meieri igjen og litt gluten(overdriver ikke) - går helt fint :)Intoleransen snudde. Tarma lever igjen tror jeg hahahha ;)


Og ja, når du får hue over vannet igjen og føler deg bedre, faller andre ting mye lettere på plass. Man trenger jo energi til å ta tak i ting sant? pår det er nok å fortsette å puste, koster alt annet for mye .-enn så lenge. Ukrutt forgår jo ikke sant skogshuldra? ;)

Blir det ingen bygging likevel? Nei, nå må vi snart bare taue garasjen til den tomta di tror jeg!

KLEMMER :)


Posted by Catalyzator Fri, October 01, 2010 15:26:41

Heiiiiii Sandri Søte smiley
Det var godt å få litt nytt fra din kant også :) Her har igrunn alt gått i grøfta men håper iallfall at det helsemessige kan gå rette veien etter hvert, dem er flinke og grundige på LHK :) Jadda søte Sandri jeg bruker Probiotika og Prebiotika, Chlorella og Mutaflor, Ginko og supermegagrandiose D3 vitaminer, Readisorb Glutation og Liposomal C-vitamin og fordøyelsesenzymer ved hvert eneste lille måltid og selvfølgelig store dose vitaminmix, Caprystatin og Olivenbladekstrakt og masse annet styrkende både for mave, tarm, immunforsvar og YouNameIt :D Med tid og stunder forventer jeg å bli superfrisk hehehe :D GOD KLEM til deg :D

Posted by Sandri Fri, October 01, 2010 12:45:23

Her har jeg fått flunka ny laptop med supertastatur - men skriver som en gris ennå hahhaha. :D

Posted by Sandri Fri, October 01, 2010 12:21:55

Hei i skogen Cata! Lenge, lenge siden sist. Året som gikk har vært knalltøff - men nå er jeg i lyset kjenner jeg om ikke helt i stående ennå :D

Jeg kan si deg at candida kan ta rotta på dert meste av krefter og energi og rote til mer. Har du tatt kur nå for å bli kvitt dette fort - er nedturen gjerne en del av gjenopprettingen, som vanlig. All den døde soppen og sporene skal ut av systemet og der blir man ofte veldig sjuk av. Det anbefales ikke å ta så sterke kurer for Candida - men men du blir fortere bra! Når man får pøst på så mye antibiotika - blir en svekket kropps bakterieflora ennå mer belastet. Så diare og annet er nok naturlig nå. Tar du noen form for probiotika? Det kan være veldig lurt.

Ellers kan jeg lovprise D-vitaminer. Jeg har fått en dyp lidenskap dette året for helse og hvordan rette opp skjevter som våre med enkle midler. Folk flest her i norden har underskudd på D og jeg kan love at minimum 5000 enhter daglig for svekkede immunforsvar er et must - helt fantastisk hvordan den alene rydder opp i systemet.

Ellesr er høsten også kommet til Oslo og frosten sam tisskraping av ruter om morran. Ikke den beste lyden jeg vet om hahaha. Men, iår føles høsten god igjen i mogtestning til ifjor som var et rent helvete- jeg er glad jeg lever, glad for alt nå også de ikke så gode dagene - ja faktisk. det tok tid å komme dit da!

Hva skjer med deg da Cata? Med hus og annet? Jeg ser du har vært på LHK og det er flott! Det er nemlig mulig å reverse den dritten her .- det tror jeg ikke på lenger jeg er sikker! :)

Store Hjerteklem!