Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator og manglende oppdatering ...

Juli 2010Posted by Catalyzator Sun, July 25, 2010 14:51:52

25. Juli...
Catalyzator og manglende oppdatering ...

Det er stille i skogen og det har vært langvarig med stille dager. Ikke fordi det nødvendigvis er nytelse i stillhetsform men av den enkle grunn at Catalyzator har vært veldig dårlig igjen. Så dårlig at de fleste dager har hun ikke engang orket å titte ut av glugga for å sjekke været engang og matinntak har for det meste bestått av det som har vært å finne i kjøleskap og lagerhyller i flytende form... havremelk, appelsinjuice og gulrotdrikk *sukk* og her en kveld som matlysten og kreftene var bittelitt bedre skulle det nytes en pakke kalkunpålegg men desverre var det noe produksjonsfeil i liminga på pakka og den viste seg å lukte guffegørrkvalmt så det ble nok en skivebom og godnatt istedenfor mat den kvelden.

smiley


VelVel... dager går og dager kommer og de dagene som kommer er uansett viktigst så Catalyzator ser fremover med falkeblikk og har håpets dør på vidt gap... det kunne jo hende at lykka snur ? :)

smiley

GOD SOMMER :)

  • Comments(6)

Posted by Catalyzator Fri, July 30, 2010 11:05:19

Hei Siv smiley
Velkommen i kommentarfeltet :) Ja... det er mye vi kan drasse rundt på i kroppene våre som vanlige leger rett å slett ignorerer men heldigvis har jeg fått muligheten til å følge et behanlingsopplegg i biomedisin som jeg håper skal dechifrere både det ene og det andre og forhåpentligvis hjelpe meg litt på beina igjen. TingTarTid og tolmodighet er nok stikkord når det gjelder å få bukt med langvarig sykdom, selv har jeg vært ufør i tjue år og mer eller mindre husbunden på grunn av dette nå de siste 6 - 8 årene med null hjelp fra fastleger opp gjennom årene. Håper på en god fremtid nå med dyktige leger innen dette spesialfeltet :)

Posted by Siv Thu, July 29, 2010 10:24:41

Hei

Kom innom bloggen din av en eller annen grunn, husker ikke helt nå:) Men vil bare tipse deg om en behandling som hjelper for mange ME pasienter. Skriver mange da jeg ikke vet om det fungerer for alle ME pasienter, men jeg tror jo dette hjelper på alle.. Har selv hatt kvikksølvforgiftning, proteinintoleranse, og gått på diett via balderklinikken i 8 år, med minus gluten, melk, sukker, gjær, egg, +++++++++++ Begynte på denne behandlingen selv for 6 mnd siden, (hadde da masse energi, jobbet, 3 barn, mann osv) men pga behandlingen fikk jeg alle symptomer på ME, men nå er kroppen nesten 100 % bra igjen. Blitt kvitt alle mine matallergier og kan spise alt. Tarmen har helet seg, gått opp 5 kg jippi, og slipper å spise woka grønnsaker med rent kjøtt 5 ganger om dagen.. Jeg hadde heller ikke hørt om behandlingen før, men fikk tips gjennom en kollega. Jeg har gått hos Janne Britt Kragseth, biofotonterapi.. Du finner nettsiden hennes ved å søke på henne. Hun er den eneste i Skedsmo, Lørenskog som driver med dette. Kom til Norge for ca 5 år siden, og går ut på litt det samme som akupunktur uten nåler. En sjekker endepunkter i meridianene(kinesisk medisin) via en maskin, og lar kroppen fikse opp i seg selv. Kvikksølv er noe av det vanskeligste de holder på med, så jeg har vært hos henne 22 ganger før jeg nå kan si det er bra igjen:) Men har ligget på sofaen i 3 mnd. Bare en dusj har gjort meg så sliten at jeg har måttet hvile en stund etterpå. Ikke klart å gått på senter, vært ute blandt folk på mange uker. Enda jeg var frisk som en fisk før jul...men var de matintoleransene, og tålte ikke sukker i det hele tatt. Men etter at jeg fikk fler og fler allergier, så måtte jeg gjøre noe med det. Tok da en urinprøve via Geir Flatabø som viste at jeg hadde kvikksølvforgiftning, noe jeg har ant siden 2006. Men dette er virkelig verdt å prøve, men behandlingen tar litt tid, da det er kroppen som skal fikse seg opp selv etter behandling. Janne Britt Kragseth holder til i sitt eget hus, har altså ingen egen klinikk, derfor er hun billigere enn f.eks i Drammen. Koster 500 kr, og du sitter der i 1 t og 15 min.... Virkelig verdt å prøve. De har gode resultat på ME pasienter, men da må en gå der til de er ferdige. Tror hun mener ME pasienter trenger alt fra 10-18 behandlinger. Det er 1 behandling i uka... Vil du vite mer om dette, så kontakt meg gjerne på seikel@frisurf.no Jeg holder ikke på med denne behandlingen selv, men er der kun som en pasient. Og jeg er også lei av at alle skeptikere skal kommentere alt og ingenting før de selv har prøvd eller selv har hatt sykdom.. :)

Posted by Catalyzator Mon, July 26, 2010 23:19:26

HeiHei MT smiley
Hehehehe Ja du sier noe der ja :D Klem i natten til deg også :)

Posted by MT Mon, July 26, 2010 22:56:35

Catalyzator,eg også har håpets dør på vidt gap :)
Alternativet er å bli struts :)

Klem i kvelden

Posted by Catalyzator Sun, July 25, 2010 23:01:48

Hei Eremitten smiley
Livet er det vanskeligste noen har gitt meg noen gang å det er jo på-en-måte likt for oss alle... noen sliter mer enn andre men til syvende og sist så er vi i den samme båten kanske... og innimellom er det veldig godt å bli påminnet om at "Du er aldri alene" selv om vi føler oss glemt... Håper sommeren gir deg litt sol :) men akkurat nå pøsregner det her også.

Posted by eremitten Sun, July 25, 2010 21:50:22

det er godt gjort at du er optimistisk! For du har det ikke lett. Det skjønner jeg etter å ha lest bloggen din en stund. Selv synker jeg avogtil ned i en hengemyr av håpløshet. Her har det regna omtrent hele sommeren, og det gjør ikke saken bedre. Sukk. Men vi får ikke gi opp. Livet har kanskje noe bedre i vente for oss også en dag. Kanskje.......?