Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator som modell ...

Juni 2010Posted by Catalyzator Mon, June 28, 2010 21:08:00

28. Juni...
Catalyzator som modell ...

Jahaja tenker nok mine lesre nå, NU HAR DET KLIKKA FOR HO ! ... men jeg kan forsikre om at "modellseansen" var i min egen private regi og fullstendig selvfinansiert og total fri for sponsing av noen slag. Den hadde kun sin bakgrunn i at jeg var uhyre fornøyd med mine nyinnkjøpte klær fra Stormberg :)

Egentlig begynte denne historien i vinter da jeg forespurte Stormbergs bloggende sjef om ikke de kunne produsere slike bukser som Curling Gutta brukte i OL ? men responsen i hans svar var svært forsiktig og ingen lovnader dukket opp... før nå nylig...

Som bildet over viser så er det ikke så lett å være både innkjøpsjef, påklederske og fotograf i ensom majestutt men jeg har iallfall gjort et forsøk på å vise at her er det Stormberg fra topp til tå. Tursandaler, bukser, genser og singlet samt jakke og for den som undrer hva jeg har under så har jeg faktisk undertøy fra Stormberg også :)

( Kolleksjonen består av: Svaberg D Tursandal (med hjemmestrikkede røde sokker i) Aura D multifarget bukse, Berg D bambusgenser, Svai SyntPro D singlet og Bukt Vindstop Fleecejakke. (Undertøyet har jeg selvfølgelig ikke avbildet da min karriere som modell er relativt sterkt begrenset men for den som lurer så kan jeg fortelle at undertøyet består av Sva D Topp og Sva D boxer. )

Som bildet over viser så ble klærne behørig testet i bil og det kan gis full skår på poengtoppen i behagelighet for både kort og lang biltur, de ble testet i en japansk utgave av en 4x4 med upåklagelig resultat både hva gjelder kvalitet og utseende.

Bildet over her viser heistest. Det ble nemlig også foretatt en mindre og enklere "heistest" da jeg for anledningen også skulle innom min forhenværende "Nabo" for å få karakterbedømmelse av kolleksjonen og i heisen opp til hennes utsiktsplatå i øvre etasje ble testen dokumentert med dette bildet. Kolleksjonen besto begge tester, Heis og Ex-"nabo"kommentarer, med overmåte høy score på både kvalitet og design/utseende. (Faktisk ble de så godt likt at jeg fikk i oppdrag å bestille noen nye klesplagg til henne også)

Siste bildet idag var også en test av selvutløser på kamera... og i anledningen også fremvisning av en sent, men kjempegodt, motatt bursdagspressang (Anthon Berg Marsipanbrød) fra en venn langt unna som hadde lagt igjen disse ved et besøk hos min forhenverende "Nabo" i påvente av at jeg skulle titte innom. Det kan ellers opplyses om at den ovenfor motepregede kleskolleksjonen var min egen bursdagsgave til meg selv, dog litt sent dokumentert på bloggen men det sies, Det som kommer sent kommer godt :)

Ja... sånn gikk det moteshowet... Fornøyd og glad vinker jeg så vakkert jeg kan fra skogen og håper ikke jeg har hverken skremt eller fornermet noen med mitt lille moteshow i dagboka mi :)

Hej Hej... hemskt mycket hej :)

  • Comments(7)

Posted by MT Thu, July 08, 2010 21:43:11

Det tek på å vere modelll Catalyzator :)
Kvil deg du:)

Skikkeleg bra forslag du hadde inne med Lilly,Nunzioen burde illustrere reisebreva hennar :)

Godnattklem herifrå.

Posted by Catalyzator Tue, July 06, 2010 18:16:19

HeiHeiHei MT smiley
Alltid koselig å se ditt blide åsyn innom kommentarfeltet :) Ble nok litt nedtur etter den modellseansen... kroppen gikk fullstendig i "baklåsvranga" og dagene har vært tåkete etterpå men ikveld skal jeg "nyte kvelden" og titte litt på tv og kose meg her :) God klem til deg også :)

Posted by MT Tue, July 06, 2010 15:44:55

Hei på deg også:)
Skikkeleg stilig er du og klea var fine :)
Grattis.

Marieklem til deg med ynskje om god kveld

Posted by Catalyzator Thu, July 01, 2010 00:17:00

Heisann Rosa smiley
Så morro at du også likte dem :) Og de er jo ikke dyre hos Stormberg heller så jeg kan trygt anbefale deg disse :) Klem til deg også :)

Posted by Rosa Wed, June 30, 2010 23:11:42

Å, så fine klær, sånt vil jeg òg ha! ;) Du blei så fin atte, og "alle" liker vel curlingbuksene, liver opp de:)

Klem

Posted by Catalyzator Mon, June 28, 2010 21:49:02

Heisann Kawanor smiley
Hehehe du er nå gullig da :D Klem til deg og håper du har fått med deg finværet på hytta :)

Posted by Kawanor Mon, June 28, 2010 21:44:09

Klærne va fine,de òg...