Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator på en søndag ...

April 2010Posted by Catalyzator Sun, April 25, 2010 21:47:00

25. April...
Catalyzator og en ikke helt vanlig søndag ...


Sto opp, gøyv innpå morgendosene fra kjøleskapet og tilmålte antall meddosinpiller fra ukesdosetten, drakk to kopper våknoppkaffe og ventet på at kroppen skulle aklimatisere seg til våken modus.

Noen timer senere var det tid for "frokost" og den besto idag av et knekkebrød med uspesifisert pålegg og litt frukt og mens jeg satt der og hvilte etter matinntaket og glodde formålsløst på pc-skjærmen var det noe som fanget blikket mitt gjennom persienna... det var noe som beveget seg der borti skogskanten... EN BIL ! ? !

Hvem blir ikke både våken, glad og full av energi og livsmot når et sånt hærlig smilende annsikt dukker opp i dørkarmen i skogen !!!

Det smilende ansiktet hadde også med gaver til garasjeboeren fra seg selv og ei god veninde til som desverre hadde blitt syk og ikke kunne reise på skogstur denne søndagen, eksplosivt voksende nistemat i trebutt hadde hun med seg og det kommer godt med på kjøkkenet hos den skogsboende som har gomlet tørre knekkebrød med kalkunfileer og agurk i alt for kjedsommelig lange tider i det siste og trenger litt grøntforvariasjon i kosten, elle-melle hva skal vi pynte påleggskiva med idag :)

På trappa inn til garasjeboeren plasserte det vakre smilende ansiktet en diger vårblomst men siden kveldene foreløpig er i kaldeste laget har garasjeboeren blitt enig med sin Zwarte samboer om at den får bo inne på verandaen i trygg sikkerhet den første tiden inntil vårvarmen er litt mer stabil.

Garasjeboeren sjokkerte nok sin smilende veninde med enkelte av sine uttalelser om manglende tro på fremtid og sviktende livslyst idag men når alt kommer til alt er det nettopp slike smilende og lyttende veninder som gir en troen på at livet alikevel har en fremtid som kan være verdifull å kjempe for, kampen for fremtiden har en ingrediens som heter gjenbesøk og forglemmeiei, en vakker dag er jeg sterk nok og vil komme på besøk til deg :)

TAKK for en fantastisk flott søndag i garasjen :)

  • Comments(8)

Posted by Femice Mon, May 10, 2010 07:47:38

God morgen... Huff, var det mai 2008... fysjameg det er jo altfor lenge siden! Bedre sent enn aldri er vel et passende ordtak :)
Håper pilletrillene og ny mat hjelper!
Jeg har blit skikkelig forkjøla og har tenkt å holde meg under teppet med hodet tilbakelent mesteparten av dagen...
Ha en fin dag!

Posted by Flabben Unplugged Tue, April 27, 2010 20:17:18

Så kjekt med besøk da cata. Er det Femice som var i farta?

Urter og blomster på en søndag og medbragt nistemat. Sounds like a picnick in the woods :-)

Posted by Rosa Tue, April 27, 2010 13:23:09

Koooselig! :) Hm..fikk lyst på besøk jeg nå.. Hva er det?? hm.. hehe.. Skjer ikke ofte her heller nei, men vi vet å sette pris på det da, kjekt å se det er noen som titter innom deg, og når det ikke gjør, så er det nok likevel mange rundtomkring som tenker masse på deg og så får vi heller titte innom bloggen din:) God klem:)

Posted by Catalyzator Mon, April 26, 2010 22:19:33

Heisann MT smiley og heiheihei Tuttilutt smiley
Ja det var virkelig kjempekoselig med kaffebesøk og få trimma snakketøyet litt :) Jeg har nok et opplagret overtrykk der tror jeg så Femice fikk nok trimma øregangene sine hehehe :D Dagen idag har vært i slapp-av-modus og jeg tar det nok med ro imorgen også men humøret er iallfall på topp og nå gleder jeg meg over vårtegn utenfor her :) God klem til dere begge !

Posted by tuttilutt Mon, April 26, 2010 19:43:39

Så koselig og fint, venner er gode å ha :)

Du fikk lufta snakketøyet litt nå vel, det trenger du :)

Ha en fin uke, med gode minner og en kropp som vil deg vel :)

Klem :D

Posted by MT Mon, April 26, 2010 08:53:12

Hei i mandagen Catalyzator:)
Så kosleg å lese ,kjekt med slike lyspunkt i dagen.Det å dele tunge tankar er ikkje så dumt,mi erfaring er at det blir litt lettare å bære dei då.

Eg ynskjer verkeleg lyse dagar for deg,både i deg og rundt deg. Marieklem i dagen

Posted by Catalyzator Sun, April 25, 2010 22:27:26

Hehehe Femice smiley
De mandlene var deg vel unnt :) Som jeg jo sa så har jeg en hel påsa til så du kunne godt ha sitti her i 6 timer til *flirer* ja det ble jaggu så mange timer, helt utrolig at jeg ennå er oppegående så muligens er jeg bedre enn jeg tror selv... Jeg ble forresten sittende å mimre litt: 18.Mai-2008 Og så måtte jeg flire kikkelig godt når jeg da leste denne: MER 18.Mai-2008

VI SEES IGJEN og kjempeklem og takk for en fantastisk flott søndag :)

Posted by femice Sun, April 25, 2010 22:14:55

Linselusa i farta ja :)

Noen uttalelser var jo litt sjokkerende, men dog forståelige på en måte... men vi satser på at pilletriller og urter i potter snur på ting og gir kroppen din en boost :)

Det er plass til en Bastodont i gårdsplassen min også :)

Takk for teen og beklager at jeg rappa alle mandlene i nøtteblandinga, men jeg fikk helt dilla.