Catalyzator 2010

Catalyzator 2010

Catalyzator tjuvstarter med et GODT NYTT ÅR...

Januar 2010Posted by Catalyzator Thu, December 31, 2009 14:06:47

Dette innlegget publiserer noen timer for tidlig i ren og pur glede over at det nye året nå nermer seg med stormende steg og jeg vet (håper iallfall) at dette året vi nå er i ferd med å begynne på skal gi mang en gledelig nyhet og possitive endringer i både mitt og helt sikkert mange andre sitt liv også :D

Hvis du ønsker å lese årsavslutningen for 2009 finner du den HER

01. Januar

Catalyzator ønsker med dette alle i cybernettets himmelvide vrimmel et jublende GODT NYTT ÅR ! og signerer hilsenen også fra sine to samboere Zwartingen og Gularsj :)

Vær snille mot hverandre, kjør varsomt, tenk langsiktig for miljø og natur og ta godt vare på både kjente og ukjente venner du møter på din vei gjennom livet :)

  • Comments(4)

Posted by Femice Sat, February 13, 2010 22:48:12

Litt seint men: Godt nyttår Cata !!

Posted by Catalyzator Mon, January 04, 2010 14:09:04

Kristine smiley Ulla smiley
Godt Nytt År til dere også :)
Ja det har jo skjedd litt her Ulla men med et helt hus i tre etasjer å rydde opp osv så er nok ikke noe slikt salgsprojekt mulig for meg desverre. Det ser iallfall ganske håpløst ut akkurat nå hehehe men jeg kan jo drømme :) er lov det og sånne drømmer får gjerne litt ekstra energi ved årskiftet og nytt blankt ark fremover :) Dagene går og håpet består :)

Posted by kristine Sat, January 02, 2010 21:44:17

godt nyttår !!

Posted by ulla Sat, January 02, 2010 11:29:20

Godt nytt år Cata :-) det har no jammen skjedd saker og ting hos deg også, naboen flytta ?? så bra for henne og forhåpentligvis blir det et skritt i riktig retning for deg også med tanke på salg ? vi krysser fingrene for et spennende nytt år, måtte byggeplaner bli en realitet snarest mulig ! tenker på deg om jeg ikke er så ofte på blogg for tiden. 2009 har vært et slitsomt år her hos oss, men nå håper jeg på roligere tider, mor er på plass på sykehjem og har det godt, og på jobb må det snart bli litt roligere ( har jobbet mer eller mindre døgnet rundt siste tiden) min gamle snille røde pus har vært ganske syk de siste månedene og forbereder seg nok på avreise men han er ikke helt klar enda, tøff gammel katt ser du:-) jeg har telt på knappene noenn ganger men kommer fram til at han må få bestemme selv, så lenge han har matlyst og ikke har smerter så venter vi til han gir beskjed selv. Nyåttårshelgen har jeg tilbragt med "tåketeppe" rundt hodet, snylta forkjølet og tett i ørene.. men ikke svine flu heldigvis, vaksinerte meg for en stund siden.

OH LYKKE, Nå har solen snudd og når faktisk inn gjennom kjøkkenvnduet mitt :-)) jippi.

Gleder meg til å følge deg i det nye året :-) stor klem fra Ulla .