Catalyzator 2009

Catalyzator 2009

Catalyzator gjør opp status...

Januar 2009Posted by Catalyzator Mon, January 26, 2009 01:42:16

26. Januar...
Catalyzator gjør opp status...

Det ble for mye dårlige nyheter på en gang her med både sensurering på nettet og avslag på hjelpemiddelsøknader så Catalyzator måtte dykke litt i tenketingen sin og foreta et aldri så lite bokettersyn for å gjøre opp status og resette fremdriftsprosessen en smule og fikk god hjelp av Den Gule Bergenseren som har lagt sin elsk på en av reolhyllene bak skrivebordsplassen ved PC'n, en slik Guling finner alltid en passelig egnet plass å snorke sine søte murmledrømmer om frie jaktturer og musefangst...Det ramlet forøvrig ned noe slikt hvitt på bakken utenfor garasjen og Catalyzator fikk en ypperlig anledning når solen strakk seg over grantoppene til å prøve sine nye filterbriller som det tok over to år å få tak i fra behovet ble diskutert med fastlege til søknader og vedtak og levering var gjennomført. Filterbrillene har hittills vist seg å fungere relativt godt men snøføre, smeltevær og elektrisk rullestol er ingen god kombinasjon så turen var ikke spesiellt avslappende, Catalyzator kom seg tilbake til garasjen uten å snu, hun bor da i Rygge må vite :) og får vente til det blir mer fremkommelig.

At det snødde ennå mer dagen derefter gjorde igrunn ikke saken noe spessiellt bedre men dagene tusler jo avgårde i sitt eget tempo uansett...


En kveldsmat må man jo ha og Den Gule Bergenseren passer møysommelig på at Catalyzator sin automat (Lasagne i micro) blir akkurat passe varm og serveringsklar.


Det tegnes fremdeles på husløsninger men Catalyzator har nå gått tilbake til Plan:A hvorpå det muligens må investeres i en egnet campingvogn som midlertidig bopel mens finanser ordnes for videre fremdrift i projektet med å bygge en tilpasset bolig i havgapet...

VelVel... Sigøynere har jo bodd i campingvogner i generasjoner så det skulle vel også en viss Catalyzator tåle for et års tid om det blir nødvendig, campingvogn med fortelt har jo tilåmed parkeringsplass for rullestolen under "tak" ved døra :) Catalyzator har forøvrig stipulert seg frem til at økonomien vil tåle å bygge garasjen som skal pryde tomten så det betyr at hele flyttelasset kan stå lagret der mens huset bygges og Catalyzator sitter i godstolen foran Campingvogna og holder oppsyn med prosessen.

Uansett... nå er det viktigste å få flyttet fra denne inkompetente bygda hvor alle er så himla trangsynte og alt er så utrolig vanskelig og heller flytte ut på tomten i havgapet på ett eller annet vis men helst ikke i telt :)

  • Comments(37)

Posted by Catalyzator Mon, February 02, 2009 18:51:06

Hei Mor-i-marka smiley
Jeg er litt "off" for tiden... kroppen er dum... lengter til vår og varme og bedre tider :) Klem til deg :)

Hei igjen Iren smiley
Det går litt tregt her desverre så jeg må innrømme at jeg sliter litt med å få funnet ting på nettet nå men har notert en huskelapp ifall jeg ramler over tastaturet med litt mer ivrighet :)

Posted by mor-i-marka Sun, February 01, 2009 00:26:17

Sender i det minste et par klemmer til deg, skulle gjerne ha vært i stand til å gi noe konkret hjelp. Jeg håper dette ordner seg tilslutt men enkelt blir det nok ikke.

Posted by Iren Sat, January 31, 2009 13:33:37

Hehe...ja, dette kunne blitt en lang diskusjon om jobbskulkere,skattesnytere,uføre,arbeidsledige osv...som snylter og utnytter samfunnet. For snyltere finnes det i alle lag. Uansett hvilken situasjon man er innunder. Og jeg dekker meg da ikke bak med at jeg sa at jeg kjenner fler som er uføre,syke som mottar trygd. Bare at du er ikke alene om å ha det slik som du har det. Og det er du helt klar over. Det er flere enn du og jeg kanskje tror som har det sånn som deg. For det finnes det faktisk ingen statistikk/analyser over. Noe det faktisk burde hvert. Sånn at de som har med dere virkelige uføre/kronisk syke og gjøre, hadde fått belyst hvor mange rundt i dette landet som sitter slik som deg. Og ikke får den hjelpen de mener de har krav på. Enkelte har ikke et snev av energi til å sitte og belyse saken sin slik som deg gjennom hjemmeside og blogg. For det orker de bare ikke. Og på den måten er også oversett av helsevesenet for de har ikke helse til å gjennomføre annet en å overleve og motta det de får og thats it. Og slikt er fryktelig synd, med tanke på at vi bor i et av verdens rikeste land. Jeg håper jo for din del at du får gjennomført alle dine planer. Og at med det, at situasjonen din blir bedre. Det gjennstår jo å se...Blir spennende og følge med her på dine planer fremover. Ha en superfin dag du også :)

Posted by Catalyzator Sat, January 31, 2009 11:46:45

Hei Iren smiley
Ordet NY er et definisjonsord. Jeg fant en som omhandlet noe lignende men den var foreksempel fra 2000 og altså kun av nyere tid men ikke ny i den sammenheng. Alle statistikker er forsåvidt nye inntil en nyere statistikk dukker opp. Men som sagt... jeg forsøker å lete efter den artikkelen som omhandlet statistikken... Nå har forøvrig ikke den artikkelen eller statistikken noe med min situasjon å gjøre og dessuten har jeg svært lite "svartsyn" ... derimot har jeg flust av ideer og muligheter såfremt jeg klarer å få de gjennomført for min egen situasjon, noe som ikke er så enkelt når en ikke har tilrettelegging eller hjelp som behovet tilsier og kommunen har gjort flere vedtak på.... VelVel... Sånn går no dagan :D Og du... Tredagers eller sekstendagers eller hvasomhelst koster samfunnet uansett hvem som betaler det og dessuten så kan en ikke dekke seg bak at "jeg kjenner noen som" ... Det finnes plenty av folk som kjenner både jobbskulkere og skattesnytere også men det betyr ikke at alle er sånn ('o') Viktig å huske det vet du :D Ha en superfin dag :)

Posted by Iren Sat, January 31, 2009 11:41:13

En liten rettelse av det jeg skrev. :-) Jeg skrev 10 dager sykemeldt før trygdekontor tok over. Det var feil. Jeg mener 16 dager som man er i arbeidsgiverperioden.

Posted by Iren Sat, January 31, 2009 10:18:02

Hei igjen og takk for svar. Om det var i forrige valgkamptid som du skriver her med et spørsmålstegn. Samsvarer det jo ikke med det svar du gav til Ataksak. Hvor du skriver at du så en ganske NY statistikk som visste det. Jeg er bare interessert i å lese den i og med jeg jobber med analyser og statistikker. Og kan ikke huske jeg har lest eller hørt om det du nevner her. Jeg har forståelse for at du ser svart på din egen situasjon. Og at alle mennesker i dette samfunnet er på en eller annen måte i livet en utgift for samfunnet. Men jeg tror ikke noen koster mer enn andre. Statistisk sett over det hele...betaler de fleste skatt i dette samfunnet. Og at noen er mer syke enn andre ,selv som arbeidsføre. Betyr jo ikke at de er en større utgiftspost for samfunnet. Jeg kjenner personlig flere som er uføre og mottar trygd og andre ytelser for sitt handicap. Og når vi snakker om å ta ut tredagers. Så belastes det arbeidsgiver og ikke et trygdevesen. Det er jo når man har gått sykemeldt lenger enn en 10 dager at trygdekontor tar over, og man kan si at det belaster samfunnet. Hva mener du med sånne "friske" syke kontra uføre og kronisk syke? Hvilke kostnader benytter de seg av i helsebudsjettet da? Ønsker deg forøvring en fin lørdag.

Posted by Catalyzator Fri, January 30, 2009 22:34:24

Hei igjen Iren smiley
Jeg har søkt i både google og på vg men ikke funnet noe som jeg kjenner igjen. Har også forsøkt å se gjennom gamle notater på nettsiden ifall jeg har nevnt det tidligere her men det er så utrolig mye å lete gjennom hehehe :D Jeg husker iallfall at det var en del analyser av slike "tredagers" sykemeldte og kke sykemeldte som brukte helsetjenester og en del sånne "friske" syke kontra uføre og kroniske syke og disses kostnader i helsebudsjettet. Mulig det var i forrige valgkamptid ?

Posted by Iren Fri, January 30, 2009 18:16:42

Ja, gjør det. Jeg leser flere aviser på nett hver dag. Og kan ikke si jeg har kommet over et slikt skriv eller statistikk ang. det. Så derfor kunne det hvert interessant å lest den :-) Kan være jeg har oversett det. Men du finner den sikkert i og med du har lest den.

Posted by Catalyzator Fri, January 30, 2009 16:22:43

Hei Iren smiley
Jeg mener å huske det var noe i forbindelse med statsbudsjett og analyser men er ikke sikker om det muligens kan ha vært på helsesidene på vg-nett eller en annen nett-avis ? Skal forsøke å finne det og legger link her hvis jeg finner det :)

Posted by Iren Fri, January 30, 2009 14:12:34

Hvor kan du vise til den statistikken om at friske/arbeidsføre koster helsevesenet mer enn dere som er uføre? Kunne gjerne tenkt meg og lest den statistiken. Interessant......

Posted by Catalyzator Wed, January 28, 2009 21:35:16

Heisann MariChris smiley
Godt å få en vekker iblandt (fet skrift) hehehe :) Campingvogner er ingen dum bosituasjon, iallfall ikke dersom en bor slik jeg gjør... Men jeg tror det går bra i en godt issolert sånn halvstor vogn, tiden får vise vei... Morro å prøve det også i og med at jeg aldri har campert i vogn noengang hehehe bare i bil :D)

Ataksak smiley
Næ... Helsevesenet og hjelpeapparatet er ikke for de syke og uføre, så en ganske ny statistikk som viste at de friske/arbeidsføre faktisk koster helsevesenet MER enn vi som er uføre gjør så det er tydelig hvem som blir prioritert... *sukk* Vår tid kommer som en hevn over de arrogante...

Dag Eigil smiley
En varm klem til deg og fruen, den velsignede. Godt å komme i hverdagsrutine igjen så slipper en å tenke så mye... Jeg hadde alt for mye tenketid da min far gikk bort så det sitter i minnebanken time for time fra den peroden nesten mer enn andre minner. Campingvogn er nok en god løsning for meg men jeg vet ikke om jeg klarer å organisere det... Sykehjem frister liksom ikke ('o') en blir bare sjukere av å ha sjuke gamle demente rundt seg 24/7 så da "går jeg i skauen" i steden Hehehe :D) Humøret er falskt... men falske smil er bedre enn ingen :D) God tur hjem og ønsker dere fine dager og kvelder med vakre drømmer :D)

Posted by Marichris Wed, January 28, 2009 20:49:04

tror jeg kom borti den fet skriftknappen. hehe. Jaja. Da er jeg skikkelig synlig

Posted by Marichris Wed, January 28, 2009 20:48:00

Det finnes mange flotte campingvogner nå i dag. ;D ordner seg det. Telt er absolutt ikke å anbefale nei. hehe. Ikke uti havgapet hvertfall. Eller kanskje et lavotelt (lavvo??) :) Da hadde hadde jeg stilt opp med pølser og marsmellows.

Skal bli godt å for deg å komme til en ny kommune. Håper bare det skjer fortere enn fort.

Posted by ataksak Wed, January 28, 2009 19:20:06

Av en eller annen grunn er det svært lite som funker til ens fordel når man har problemer av noe slag i dette landet.. 

Selv dreiv jeg og lurte på om jeg rett og slett skulle kjøpe meg en bobil og flytte inn i den en periode i høst.. 

Posted by Dag Eigil Wed, January 28, 2009 19:08:22

Det er da i alle fall godt å se at du holder humøret oppe, tross alle problemer og hindringer. Vi håper ellers at du unngår den der campingvogn-tilværelsen, selv om campinglivet i og for seg, og i passende doser, sikkert kan ha sin sjarm og sine gleder. Ellers en herlig beskrivelse av de trangsynte beslutningstakerne i bygda.

Her sitter vi i skrivende stund på fergen, på vei over fjorden etter noen dager ute på øya. Ingen lystelige dager, akkurat. Faderen døde nylig, og ble begravet i går, tirsdag 27. januar. Vi har hatt noen dagers velferdspermisjon, men i morgen torsdag er det tilbake til tredemøllen. Det er heldigvis bare to arbeidsdager fram til helg. Snø er det dårlig med her på den sørvestlandske regnkysten, men vi slipper da i det minste snømåkingen.

Ha en ellers fortsatt fin dag.

Hilsen Dag Eigil, drusnes@blogspot.com

Posted by Catalyzator Wed, January 28, 2009 19:06:34

Hei igjen HeyYou smiley
Ble ikke noe mer snø her heller :) Kanske like greit foreløpig :) Njæ... det med campingvogn er jo uansett noe som kommuner og naboer ikke bruker å se possitivt på men det får jeg ta når det kommer, når man står utenfor alle ordninger om stønader og ikke får hverken kort eller lang finansiering så har en jo ikke noe valg å må enten sitte å vente på å sulte ihjæl eller rett å slett plassere seg et sted hvor en iallfall har mulighet til å greie seg selv om selvfølgelig en kunne ønsket å ha bedre villkår... Du vet, i nødens stund spiser fanden fluer mens naken kvinne lærer seg å spinne :D))) Hehehe :D))) Det blir nok en orden med tid og stunder og i mellomtiden får det går som det går :)

Posted by Heyyou Wed, January 28, 2009 11:53:32

Oi, snør det hos deg...Her snør det ikke. Så ikke send den snøen hit til meg hehe...Joda det ordner seg nok for deg. Og om den kommunen er smidig så burde det vel la seg gjøre å koble seg på kloakksystemet og vannnettet. Synd at det meste her i samfunnet er styrt av penger ja...de fleste gjør ikke noe gratis for en. Synd men slik er det rundt det hele. I folks travle hverdag...hmmm...ser at himmelen er litt vel hvit her....:) snøværet er vel på vei hit også :o)

Posted by Catalyzator Wed, January 28, 2009 11:06:20

Heisann HeyYou smiley
Nesten alle vogner idag har både dusj, toalett og alt en måtte ønske seg av tankløsninger osv, dessuten ligger både vann og kloakk klart inne på tomta så med litt "list å lempe" kan en alltids søke på midlertidig tilkobling i byggeperioden så om det blir noen år i en slik løsning så er nok ikke sånne problemer det kritiske tror jeg. Problemene er nok mer de samme som her at det er håpløst å få tak i folk til å gjøre småting en har behov for hjelp til... men det problemet blir iallfall ikke større der ute så det bekymrer meg ikke så mye. Som alt annet i verden så er det kun snakk om penger... mennesker styres av penger og pengene bestemmer hvorvidt du blir respektert og da må nok sånne som meg bare fortsette duknakket og håpe på det beste :) God Onsdagsklem i snøværet :)

Posted by Heyyou Wed, January 28, 2009 10:47:27

Jo campingvogn kan jo være greit det. Men hvordan gjør du det med toalett-tømming og vanntilførsel/vannbæring til vogna? Det kan jo bli strevsomt selv for oss som er oppegående og friske. Håper i såfall at det ikke ikke tar så lang tid som 2år for deg da. Godt nyttår forresten Cata :) Klem

Posted by Catalyzator Wed, January 28, 2009 00:19:21

Heisann Lindis smiley
Campingvogn er jo ganske begrenset areal så da er det bare å fyre for fullt så blir det varmt :D) Her jeg nå bor fyrer jeg tilsvarende et minst fireganger så stort hus på grunn av manglende isolasjon osv så det blir neppe så ille gæli å campere i vogn :) Kan jo ta både vinter å vår og sommer og et par år å få finanser iorden så jeg må nok isåfall satse på en godt isolert vogn uansett :) Tenk så deilig å se verden lever utenfor "husdøra" ('o') jeg tror jeg tåler mye for den opplevelsen... God TirsdagsKLEM :)

Posted by lindis Tue, January 27, 2009 22:44:45

campingvogn er ikke det verste du kan finne på, du vet jo at det i såfall bare blir midlertidig. Men, i grunnen håper jeg at du finner en annen løsning, i hvertfall hvis det drar seg mot enda en vinger. Brrr... :)

Posted by Catalyzator Tue, January 27, 2009 17:24:04

Hei igjen MariChris smiley
Nå fikk jeg akkurat beskjed at dokumentene ved tomtekjøpet var blitt noe feil og over en måneds venting på dokumenter kan altså begynne på nytt for å få iorden papirmølla i den første prosessen ved tomtekjøpet... *sukk* å postlevering her i skauen har jeg jo ikke å vanskelig med transport og... Hvorfor må alt som kan gjøres galt av slike fagfolk gjøres galt i saker som har med meg å gjøre ? ('o') Vel... Jeg skal nok nå målet... men det er grusomt å oppleve slikt gang på gang på gang å bli både feilbehandlet, overkjørt og ikke minst kostnadene som følger med slikt som hele tiden fordyrer alt så usigelig vanskelig. JA TOMMLER IVEI PÅ VGB det fungerer visst hehehe :) Litt morro må vi jo ha mens vi venter på at vår sosiale arena skal fungere igjen :D)

Posted by Marichris Tue, January 27, 2009 17:00:48

Du finner sikkert en løsning du. hehe :D Merker det er litt tomt uten bloggen ja. Men virker som tomlingen fungerer som normalt der inne fortsatt. ;) det tomles i hytt og pine ser jeg. Hahahaha.. Jeg grugleder meg litt til det nye bloggsystemet jeg. Håper det vil være like enkelt å finne frem til bloggere som før.

Posted by Catalyzator Tue, January 27, 2009 12:23:25

GodMorgen Frøken Meg smiley
Natteranglende puser kan sette tolmodigheten på prøve ja, men lettvint her igrunn fordi dem har verandaen med tak over og der ligger står spisestuemøblene mine og masse pledd og puter som dem overlever godt i gjennom natten uansett :) Jeg vet ikke om det er de firbeinte som er bortskjemte med "eget rom" eller matmora som slipper å lukke opp døra til alle døgnets mjauende tider... men praktisk er det jo :D) bare ikke for spisestuemøblene... de lengter nok inn i et normalt hus hehehe :D)))

Posted by Frøken Meg Tue, January 27, 2009 02:04:36

Kjapt innom for og si god natt bare, måtte vente på pus han ville ikke inn.....;)

Posted by Catalyzator Tue, January 27, 2009 00:40:43

GodKveld i stua Carpe50 smiley
Tja... Joda det blir nok en orden i galskapskokeriet å jeg skal iallfall få fløtta ut dit på ett eller annet vis sånn at jeg når butikken litt oftere :) og kanske får sett noen mennesker også Hehehe :) Her kan jeg uansett ikke fortsette å sitte, det er rene terroren å leve så asosialt som det jeg gjør og det er iallfall ikke sunt for psyken. Håper du har en superfin kveld og natten bringer søte drømmer til deg :)

Posted by carpe50 Mon, January 26, 2009 23:58:39

livet skal være en utfordring, tydeligvis! Men så flinke vi blir av motstand! Jeg tror at veien legger seg til rette underveis, jeg, Cata.. du skal se at det blir en FIN campingvogn på tomta som du kan campere i! ;)

Så blir det bolig, smått om senn.. men de blir de beste også, da!

Posted by Catalyzator Mon, January 26, 2009 22:07:17

Hei Tale smiley
Koselig med noen "nye" navn innom bloggen iblandt hjertelig velkommen :) Ja... campingvogn og rullestol er ikke så greit, iallfall ikke vogner med normal størrelse men inne greier jeg meg ganske bra og avlaster litt med arbeidstol på jul å den tar bare vanlig stolplass så det går nok bra. Heldigvis så er jeg ikke 100% avhengig av stol med hjul på... jeg er heldig sånn :) Men jeg kan garantere deg at den gjør mitt liv ganske mye mer bevegelig :) Lodotter på LapTop er visst vanlig så jeg på tv, Trond Viggo Torgersen fortalte om disse lodottvennene våre elsker sånne strålingsfellt... Mine har ikno forhold til LapTop'n min så den er antagelig ikke så strålende *Leeeeeeeeer* :D) Ønsker deg en superfin kveld og drømmende vakker natt :)

Posted by Tale Mon, January 26, 2009 19:35:46

Skjønner godt at du vil flytte! Håper det lar seg ordne snart! Men er ikke campingvogner litt vanskelig tilgjengelige med rullestol? Men du trenger kanskje ikke ha den med deg inn.
En sovende pus i bokhylla er om mulig enda mere avslappende å se på enn havet. Synd min pus ikke vil ligge i bokhylla. Lodotten insisterer på å ligge på laptop'en.

Posted by Catalyzator Mon, January 26, 2009 17:11:52

Heisann MariChris smiley
Hehehe det var jaggu litt av en utfordring å få ja... hm.... den må jeg tygge litt på fordi jeg har desverre et "lager" av andres bilder og de kan jeg jo ikke offentligjøre men skal nok finne en løsning her :D) Vi får vel rikelig tid noen dager nå som VGB er i oppgraderingsmodus *savnesnufs* Keep on blogging :D)

Posted by Marichris Mon, January 26, 2009 13:41:46

hei på du. Jeg har fått en utfordring (helt frivillig ;o)...) om å poste bilde nr.6 i mappe nr.6 ifra dataen min på bloggen av ikkeborg. Og jeg vet ikke hvem jeg skal utfordre videre. Men så kom jeg på deg. ;o) Du har jo atadig bilder på bloggen din. hehe. Så da sender jeg utfordringen til deg. Hilsen Marichris (marichris.wordpress.com)

og jeg føler på meg at havgaphusdrømmen din går i oppfyllelse en dag. Det har du pokker meg fortjent. Makan til treginger altså. Fortsatt masse lykke til.

Posted by Catalyzator Mon, January 26, 2009 12:10:37

Helt riktig Sandri smiley
Fokus på muligheter og rett fremover med filterbriller og hørselsværn og rullestolen fullt oppladet :D) Joda... det skal nok gå på et vis men foreløpig er det en del papirmøller som må settes igang og når vårvarmen kommer skal jeg forsøke å være på full fart ut i havgapet så kan heller rydding og garasjesalg overlates til noen innleide "kuntakinter" som tar en liten sjauejobb her i garasjen og tilliggende bygninger osv... Det blir en orden på det... JEG VIL ! og du vet vel at selv campingvogner har "gjesterom" bare de er smarte og store nok hehehe :D)))

Posted by Sandri Mon, January 26, 2009 11:46:49

Jo, jeg skjønner at det er hindre samme hvilken vei du velger Catamor. Du må veie fordelene ved å flytte og eventuelt bo midlertidig en tid, mot ulempene du har ved å fortsette å bo i denne lite uførevennlige kommunen du er i nå sant?

Jeg har tenkt på byggestøy feks og ja, det er et potensielt problem på veien. men det fins hørselvern vettu cata ;) Jeg bor rett ved en vei som støyer enormt .- mer og mer for hvert år. Jeg har på en måte vent meg til det bedre nå, men jeg kunne og ha flyttet til et roligere sted. Jeg valgte å bli, selv om dette er veldig plagsomt også eksosen, fordi alternativene kostet også på mange plan.

Ikke for å bagatellisere ting, men jeg tror det er lett å se bare problemer, når man er møtt med så lite velvilje du er vant til i Rygge. Jeg skjønner det altså og jeg skjønner at du BURDE ha og har krav på hjelp til å komme deg videre også rent praktisk på mange plan. Når man er syk og må fikse det meste selv - tar ting også tid sant? Kanskje det er likevel bedre å ha fokus på hva du må gjøre selv for å komme videre, enn å vente på at trollet i Rygge skal sprekke og bli en god fe? Det eneste viktige er, hva er beste løsning for DEG? Og bare du vet hva som er realistisk å fovente av hjelp der du er og hva som kan bli bedre ved å komme seg til et delmål til større frihet og et bedre liv?

Ja, jeg vet jeg er litt streng inni mellom ;)

Posted by Catalyzator Mon, January 26, 2009 10:57:11

Heisann Sandri snille smiley
Nja... jo... både og liksom... kommunen er jo ikke begeistret for campingvognboere, derfor må byggeplaner og godkjennelser være iorden først og det blir ikke særlig morsomt å bo i all byggestøy osv men må jeg så må jeg... Det blir iallfall billigere å bo der enn å leie noe som koster "skjorta" hver mnd. Sånne hjelpeting slipper jeg jo der ute hvor det er butikker og alt en trenger i rullestolavstand så da behøver jeg ikke krype i støvet å tigge om hjelp lenger :) Det er nok mange fordeler og jeg får forsøke å forutse ulempene så godt jeg kan slik at ikke det blir noe "fatalt" som lager trøbbel for meg. Sånn garasjesalg er vanskelig, må først få unna minst et lass med søppel og skrot og spessiellt etter at jeg jo solgte en del i fjor og det er fremdeles kaos og ennå ikke ryddet opp etter det rotet som ble da. Vet nesten ikke hvor noe er snart ('o') men mesteparten av alt mitt har jo stått nedpakket siden 2000-2003 så det skal jo ikke selges men er jo en del av flyttelasset mitt hehehe :D) ferdig pakket :D) Noen fordeler er det jo å aldri ha fått hjelp til å ordne bygget ferdig og få inn flytteting osv ja :D) Varm possitivitetsKLEM til deg :)

Posted by Sandri Mon, January 26, 2009 08:11:10

Jeg syns du har en god ide der jeg Cata. Hvorfor stange hue i en murvegg der du bor, når du kan nyte skjønn havluft med utsikt og et enklere liv i din nye kommune? Du vil uansett være nærmere butikker og annet du trenger fra tomta sant? Bare det i seg selv er vel fremskritt? Og det er nok lettere å få eventuell hjelp ifra den kommunen man bor i en fra en annen sant?

Det fins også romslige vogner har jeg sett - som er fullt funksjonelle og rimelig romslige. Det er jo selvsagt ingen drømmeløsning, men kanskje likevel et steg i en bedre retning? Da er du også selv tilstede når byggingen tar til og kan ha overoppsyn hele veien?

Bygge garasje var også lurt - veldig. Da har du tingene dine i umiddelbar nærhet og slipper leie et sted - schmart! :)

Hva med garasjesalg til våren da? Amerikanerne gjør jo dette, for de flytter ofte mye på seg. Kvitter seg med overflodsting de ikke har bruk for mer og tjener noen kroner på det. Jeg solgte mesteparten av mien eiendeler i sin tid slik. Åpent heimen og folk strømmet søren meg til du. Mest nysgjerrige den gang tror jeg, men det jeg ville selge - ble solgt :)

Håper du finner løsninger du føler deg vel med. Heier på deg hele veien vet du huldra :)

Klem i en ny dag :)
Posted by Catalyzator Mon, January 26, 2009 03:00:31

Klem i natten Nisselue smiley
Godt å vite at du er i "nærheten" :)

Posted by nisselue Mon, January 26, 2009 02:34:04

Nisselue hilser i natten!

Nydelig bilde av Gulingen som hviler på permen :)

Natta Cata!