Catalyzator 2009

Catalyzator 2009

Catalyzator opplever noe ekstremt hyggelig...

Desember 2009Posted by Catalyzator Sat, December 05, 2009 19:55:05

5. Desember...
Catalyzator opplever noe possitivt...

Ja... denne dagen begynte egentlig for ett døgn siden da telefonen ringte på kveldinga her. Mannen som ringte var hyggelig og informerte om hva han hadde å by på og at han ville møte meg for å se nærmere på hva jeg hadde som grunn... og idag møttes mannen og jeg på min tomt i havgapet for å diskutere hus :) Hans kone var et pluss for samtalen der hun klatrert rundt mellom furutrærne og beundret den mulige utsikten dersom noen tar jobben med å overtale en furuskogeier i nabohytta til et litt raskt vedhugg... og min gamle rullatorbrukende mor overvåket det hele med et smil på lur der hun hadde sneket seg med i bilen som en annen nysgjerrig nisse på lasset... uhu... nå fikk hun endelig se sin datter smile igjen og håpet om å kunne se sin datter "leve normalt" også ser ut til å kanske være innen rekkevidde i det året vi nå nærmer oss med stormskritt gjennom en mørk og regntung desembertid. Ja... jeg tror vel på julenissen selv om jeg aldri har sett han og han besøkte meg idag det er jeg ganske så overbevist om :)

Illustrasjonsfoto Koselig hus :)

PS... ja... nederlagene har forfulgt meg i alle år å jeg har mang en gang fått naivitetens straff midt i fleisen og det gjennstår foreløpig noen små detaljer... som finansiering foreksempel *sukk* å det må ordnes raskt... men jeg gir alikevel ikke opp å tro på at NÅ... NÅ ER DET MIN TUR ENDELIG og jeg skal være byggeleder via PC fra garasjen i skogen, bil / transport til meg og rullestolen min er jo som kjent noe NAV ikke syns jeg trenger og kommunens TT-kort holder til sånn ca en tur ut til byggetomta i det kommende halvåret som er stipulert byggetid... JA... det er virkelig enkelt å komme seg opp og ut av uførhetens klør i dette NAV-regimet en lever under... men jeg sier: JEG VIL !

  • Comments(7)

Posted by Sirenia Sun, December 20, 2009 19:37:34

Så god nyheter! Gleder meg virkelig med deg.

Da går du hvit jul mye lysere i møte da og det unner jeg deg.

Posted by Catalyzator Thu, December 10, 2009 20:08:01

Hei og velkommen i dagboksbloggen min HavHeksa smiley
Ja jeg håper jeg også, efter mangfoldige år uten å kunne rå se selv med daglidagse ting som å handle mat i butikken og få posten sin i postkasse så håper jeg dette kan gå iorden men det gjenstår ennå mye detaljer da... huff... Men Douglas Adams ? nope... men hvis jeg en vakker dag får mulighet til å stikke innom en bokhandel igjen så blir nok bokhylla også fornyet, jeg var en lesehest i mitt "tidligere liv" og savner det også :)

Heisann Leyla smiley
God Advent og Juleklem til deg og Nunzio :)

Posted by Havheksa Tue, December 08, 2009 19:39:10

Wow, fant fram til deg via Marias Metode. Og sklir rett inn på en hyggelig blogg. Håper du får til det huset da :) Ønsker deg lykke til.

Men jeg så også åpningstidene dine, må bare spørre, har du lest Douglas Adams?

Posted by Leyla Mon, December 07, 2009 02:57:03

Heia Cata :)

YES!!! Dette SKAL gaa bra det Cata, naa skal det bare ordne seg. Jeg krysser alt jeg har jeg :)

Varme, gode klemmer fra oss her :)

Posted by Catalyzator Sat, December 05, 2009 23:37:21

Heisann Rosa og MT smiley
Ja nå er jeg spent og glad og håper og tror at dette går bra.
Den naive barnlige gløden ble tent og nå skal jeg sove i mangemange dar...
LOL :D nesten rim dette men jeg er iallfall glad og totalt utslitt i kroppen etter turen :)

Posted by Rosa Sat, December 05, 2009 22:51:52

Åh, herlig nytt! Ønsker så kjempemasse dette skal gå bra! Du fortjener virkelig det! Masse lykke til, klem!

Posted by MT Sat, December 05, 2009 21:27:51

SÅ BRA :)

Cataltzator,-ha ein nydelig kveld.MTklem :)