Catalyzator 2009

Catalyzator 2009

Catalyzator titter ut på snø...

Februar 2009Posted by Catalyzator Mon, February 16, 2009 20:29:31

16. Februar
Catalyzator titter ut på snøværet...

En tilfeldig titt i gardinsprekken i vinduet akkurat i "rette" øyeblikk avslørte noen mørke bevegelser mot snøen der ute å kameraet ble fisket opp fra rotet på kontorbordet mens den ellers så skrøplige kroppen som Catalyzator er belemret med la seg langflat over PC'n og zoomet gjennom det trelags tykke vindusglugga mot nord.

Et vanlig digitalt kompaktkamera er vel ikke nødvendigvis det best egnet verktøy for de flotteste foto og heller ikke når knipsingen foregår gjennom slike tykke vindusglass i ei smal glugge men stemningen av det som ble observert der borte i skogsveien ca 70-80 meter i nordlig retning er vel alikevel presentabel :)

Mora bykser resolutt ut på vestre beite og tvillingene følger ganske rasket etter henne.

Disse fire pelsdyrene er ei stor og kraftig mor med tvillingkalver fra sommeren 2008 og en eldre kompis på lasset som muligens er hennes egen kalv fra 2007 ? Jeg fotograferte mora med tvillingene i sommer og det kan du lese mer om HER <-klikk link

Den eldre kompisen derimot ble litt heftet av noen lyder fra skogen i øst og tvilte et sekund lenge nok til å bli knipset i vakker possitur.

Et flott byks mellom gjerdetrådene og ut i snødypet bar det også med sistemann.

ØØØØhhhhhhh... Her var det visst ikke brøyta nei...

De kavet å baset seg gjennom djupsnøen på beitet i retning skogen i nesten samlet flokk.

Flotte dyr og flott natur og jeg vinket vakkert og ønsket dem lykke til videre i vinterskogens lune verden :)

Å så dukket Journalist Amund opp i snødrivet der utenfor... men det skal jeg fortelle mer om når jeg vet mer om noen dager... *kremtkremt* ....

  • Comments(12)

Posted by Catalyzator Thu, February 19, 2009 14:32:13

GO FOR IT Ulla smiley
Njæ... vel... hmmm... Joda hvis du kjenner for en forandring så tygg den godt og smak nøye så hiver du deg ut i det dersom du føler at det frister :) Men... trygt å bare sitte stille også... hmmm.... *grubble* Klem :)

Posted by ulla Thu, February 19, 2009 11:00:36

Så flotte dyr :-) har aldri møtt noen av den sorten "live" .Håper journalisten kan hjelpe deg på en eller annen måte. Jeg venter fortsatt på våren.. og teller på knappene om jeg skal gjøre noen forandringer i arbeidslivet mitt.. er begynt å bli mindre modig nå enn før kjenner jeg, skal skal ikke... puhh.

Posted by Catalyzator Wed, February 18, 2009 21:59:24

Heisann Fredrik smiley
Ja... dette er nok et velkjent syn i dine trakter :) Du har jo et hav av dype skoger med dyr av alle slag og det er unektelig et godt syn som varmer et naturhjerte selv om en lengter til mer samfunnsmessige og sosiale strøk i daglilivet... Jeg tror det har mye med hvor en tråkket barneskoa og oppveksten å gjøre og selv om jeg på sett å vis er født og oppvokst i havgapet så tråkket jeg mine barnesko i gågata og pendlet mellom barnehage og biblioteket allerede lenge før jevngamle lærte å lese... Men intet varmer hjertet mer enn å se disse vakre dyrene få utfolde seg her i skogen hvor de føler seg hjemme :) Vinker vakkert og sender deg og dine en god klem i vinternatten :)

Posted by Fredrik Wed, February 18, 2009 20:52:06

Hei Catalyzator,

Fantastisk flotte blider. Jeg kjenner meg igjen når jeg ser slike stolte dyr. Håper alt er vel, og fortsett å ta bilder gjennom vinduet du...

Stor klem 

Fredrik

Posted by Catalyzator Wed, February 18, 2009 16:32:08

Heisann HeyYou smiley
Nå er det jo meg dette gjelder og hvorvidt jeg ønsker å publisere a og/eller b i forhold til internett er opp til meg å avgjøre. Det skulle være unødvendig å måtte forsvare seg ovenfor andre om ens eget privatliv. Med litt sosiale antenner og gangsyn vil de fleste selv kunne forstå hvor langt jeg ønsker å offentligjøre enkelte tings faktainformasjon her på nettsiden og de som evventuellt skulle påstå seg å vite noe mer om meg enn jeg selv ønsker å publisere bør jo respektere såpass syns jeg :)

Posted by Heyyou Wed, February 18, 2009 15:58:37

Ser du har fjernet innlegget mitt som jeg skrev her i formiddag. Så det passet heller ikke, å skrive hvilken avis det intervjuet kommer ut i altså? Hvorfor publiserer du bilde og navn på en journalist på denne siden da....når andre ikke skal få mulighet til å lese det selv i avisen hvis de får lyst til å kjøpe og lese det intervjuet. I og med det bare kommer ut i papirutgaven. Hva var så galt med det da.

Posted by Catalyzator Wed, February 18, 2009 13:29:46

Heisann Frk_Meg smiley
Joda... vakkert syn men jeg må nok innrømme at en blir passe lei det når en ikke har muligheten til å se noe annet... litt trist det der igrunn, at en hater den vakreste utsikten fordi den er den eneste en ser og den er uforanderlig... samme trærne dag ut og år inn... "Vanskelig sak" skrev journalisten... *sukk* ja hehehe det er nok ikke lett :) Klem til deg :)

Posted by Frk_Meg Wed, February 18, 2009 11:25:08

Så vakkert syn du har utenfor gluggen din, her er det bare biler, ja og svaner:) Venter på avismannen skriverier:) Klem fra et sørland i deilig sol:)

Posted by Catalyzator Wed, February 18, 2009 09:37:22

Heisann Carpe smiley
Bambidyrene er vakkre ja :) Journalisten planta meg visst på framsida i avisa idag hehehe Men jeg vet ikke hva som står der fordi jeg har jo ikke noe post/avislevering uti her hehehe så jeg får nok ikke gitt noe referat desverre. Men han lovet iallfall å sende en avis i posten så da får jeg den innen noen uker hehehe :) Å det er sikkert like aktuellt da også... tror neppe jeg kan håpe at kommunen faktisk reagerer og gjør noe innen den tid :)

Posted by carpe Wed, February 18, 2009 00:00:46

Så fine de er, rådyrene!

Og så fine bilder du fikk tatt! :)


Venter spent på hva den journalisten skal hjemme hos deg...

Posted by Catalyzator Tue, February 17, 2009 14:58:50

Heisann BT'n smiley
Hemlis den journalisten vet'u... Hehehe :) Nædda han han var fra en lokalavis men jeg vet ikke hva som kommer der og i og med at jeg ikke har postlevering så vet jeg ikke når jeg evventuellt får anledning til å se det journalistiske kunstverket med mine egne øyne heller... Vedrørende VGB og kommentarhastighet så har jeg nok ikke støtt på den nei... L F T (Let finn trykk) avverger nok slike irritasjonsmomenter her på tastetrykkern... jeg skriver jo skjelden mer enn en kommentar i timen å så må kroppen hvile Hehehe :)

Posted by btidag Tue, February 17, 2009 13:10:39

Cata...

hva skjer i skogen ??

journalist for å fotografere rådyr ??ps...

har du sett denne på vgb :

Du publiserer kommentarer i alt for stort tempo. Sett ned farten.