Catalyzator 2009

Catalyzator 2009

Catalyzator blir tatt på senga...

Mai 2009Posted by Catalyzator Thu, May 14, 2009 17:37:56

14. Mai ... Catalyzator har ikke helt kontrollen...

Det skjer mer enn normalt i skogen og Catalyzator har ikke helt kontroll over situasjonen for øyeblikket.

Bilder blir knipset av den uatoriserte halvautomatiske overvåkningskamerafjompen men de blir ikke publisert i helhet da involverte parter ikke er informert og muligens ikke interresert i å bli hengt ut til spott og spe på en hjemmeside i cyberspace sånn helt uten mål og mening.

Dagene i skogen ble nemlig plutselig og totalt uforutsett avbrutt av en gigantisk lang rekke med biler som snek seg innover de dype skogers ufremkommelige veistubb og det regelrett vrimlet av mennesker i alle kriker og kroker både her hos Catalyzator og hos "Nabo'n" lenger nede i skogen og det ble pratet om grensemerker, arealer, kloakksystemer, antall etasjer og antatt byggeår og nå er det bare å sitte å vente i spenning på om det blir noe resultat.

Dette var ikke planlagt og det var ikke forberedt men rett å slett en form for ryktebørs og jungeltelegraf som løp litt løpsk og tok saken i egne hender. Men det skal dog tillegges at en aldeles dyktig megler var på pletten på utrolig kort varsel og håndterer nå sakens annliggende fortløpende dersom det skal vise seg å bli nødvendig. Meget sporty gjort :)

Catalyzator tar nå et par døgns fortjent sjokkhvile... smiley

  • Comments(14)//vlogg2009.catalyzator.net/#post34