JuleVlågg'n

JuleVlågg'n

JuleVlågg for kosens skyld :)

JULAFTEN TJUEFJERDE ADVENT 2013

JULA 2013Posted by Catalyzator Tue, December 24, 2013 11:28:11

24. Desember ...
Catalyzator er i julemodus JULAFTEN Tjuefjerde Advent ...

Nå ! endelig er det JUL !


I det store tomme kalde huset nede i skogen har nå alle gjestene forlatt scenen for å feire jul i GarasjeHeimens lune varme krypinn. Tilbake i huset står lysene og minner om julen fra den gang da lykken smilte og utolmodig barnelatter skapte musikken i min kjære Mamma og Pappas liv.

I GarasjeHeimen har Julekrybben fått en sentral plassering men desverre ble det ikke fiksing av kulisser til den i år . . . men det kommer jo en adventstid igjen neste år også :)


Maaaaaange flotte julekort med koselige julehilsner har nådd frem til GarasjeHeimen denne julen, og til og med en liten julepakke , spenningen i GarasjeHeimen er stor . . .

Nå er det ille dårlig vær utenfor glugga og ustabil strømtilførsel så det er noe usikkert om undertegnede vil klare å beholde kontakten med verden i kveld . . . men husk at det alltid kommer en dag i morgen også , og om Julaften ikke blir helt som en hadde håpet på så er den jo bare en dato på kalenderen og selve feiringen kan vi gjerne strekke ut tre dager til ende om så er :D

VELSIGNET VAKKER OG GOD JUL TIL ALLE :D  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.