JuleVlågg'n

JuleVlågg'n

JuleVlågg for kosens skyld :)

FJORTENDE ADVENT 2013

JULA 2013Posted by Catalyzator Sat, December 14, 2013 10:39:26

14. Desember ...
Catalyzator strikker Fjortende Advent ...

I det siste har det vært svært lite strikking, fornuftig strikking altså, fordi håndledd og fingre værker og jeg må nøye meg med noen få minutter av gangen men det er jo ikke så mange minuttene som skal til før det begynner å forme seg noe bare strikkeprojektet ikke er så veldig stort.

Jeg får ofte et oppgitt uttrykk fra Gularsj på hva det er jeg driver med og han hjelper gjerne til om det er noe som er uklart mellom nøster, pinner og "oppskrift" når jeg finner på nye ting.

Denne gangen var det bare StrikkeDamene som skulle ha seg et JuleTre med stjerne i toppen og det var jo et relativt raskt og greit projekt, men det fikk meg til å tenke på en bitteliten detalj i det stor skaperverket om vår skaper: Vår skaper , og Skaperen av den verden vi lever og ånder i, gleder seg over all vår ustanselige kreative fantasi. Det å tro at noe er "hedensk" er å undergrave den betydningen som fantasi og kreativitet faktisk har i Skaperens verk. Egentlig er "hedensk" et ikke eksisterende begrep i Skaperens verden fordi alt er skapt før vi har evne til å tenke tanken engang og vår fantasi er som et støvkorn til sammenligning. Å pynte ei gran og minnes stjernen som varslet om gledens budskap er rett og slett en koselig hyllest til vår Skaper og kreative forbilde. Men... som vanlig... det er jo bare mine tanker ...

Dagens lille adventsTanke: De fleste skygger i livet skyldes at vi selv står i veien for solen. Sitat: Ralph Waldo Emerson.

Kos dere med Adventstiden :D  • Comments(0)//julevlogg.catalyzator.net/#post93